Η πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για να βρίσκεις και να κλείνεις online αίθουσες γυμναστικής, γήπεδα και δραστηριότητες

Ο covid-19 υπάρχει ακόμη στη ζωή μας και επηρεάζει την επιστροφή μας στα γυμναστήρια. Κατά συνέπεια, μολονότι θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά την άθληση μας, ο φόβος μας κάνει να μην το τολμούμε και να μένουμε σε αδράνεια.

Κι αν γινόταν ο κάθε γυμναστής ή το κάθε γκρουπ να μπορεί να χρησιμοποιεί ιδιωτικά μια κατάλληλη για άθληση αίθουσα;

Aν ο καθένας από εμάς μπορούσε να εντοπίζει και να κλείνει γήπεδο για άσκηση με ένα κλικ, αποφεύγοντας ανθρώπινη επαφή και αναμονές στην εύρεση, κράτηση και πληρωμή;

Αν μπορούσες να τσεκάρεις εύκολα και να κλείνεις online δραστηριότητες που υπάρχουν κοντά σου;

Αυτό το κάνει η AnyGym.gr, μια «γέφυρα» που δημιουργήθηκε για να ενώσει αθλούμενους, αθλητές, προπονητές και χώρους άθλησης! Mία πλατφόρμα που αλλάζει τον τρόπο που οργανώναμε μέχρι τώρα την αθλητική μας δραστηριότητα, ξεκινώντας από την πόλη μας.

Μια Airbnb των αθλητικών χώρων!

Εύκολη χρήση και Android App

Η πλατφόρμα  AnyGym.gr διαθέτει πολύ εύχρηστο περιβάλλον, το οποίο βελτιώνεται καθημερινά.

Στα πρότυπα των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται στον τουρισμό τόσο για το απλό booking όσο και για την οργάνωση των ταξιδιών, η AnyGym «λύνει» τα χέρια μας και δίνει στους επαγγελματίες νέα εργαλεία και επιλογές για να επικοινωνήσουν και να οργανώσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους επισκέπτες τους και να αποκτήσουν περισσότερα έσοδα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η AnyGym.gr διαθέτει ήδη εφαρμογή για Android και πολύ σύντομα και για IOS. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή γρήγορα και με ασφάλεια μπορείς:

  • Να επιλέξεις από διάφορες κατηγορίες τύπων και χώρων άθλησης (γυμναστήρια κάθε εξειδίκευσης, κλειστοί και ανοιχτοί χώροι άθλησης, γήπεδα 5×5, τένις, πισίνες, σχολές χορού κα.).
  • Να κάνεις την κράτησή σου για εσένα ή ένα γκρουπ φίλων ή αθλουμένων.
  • Να πληρώσεις ηλεκτρονικά χωρίς προσωπική επαφή και χωρίς να χάνεις χρόνο για εγγραφές, αποδείξεις, συνεννοήσεις.
  • Ουσιαστικά, έχεις άμεση πρόσβαση σε επιλογές και πληροφορίες μέσα από την οθόνη σου, ώστε να οργανώσεις και να ολοκληρώσεις εύκολα την άθλησή σου είτε αυτή ανήκει σ’ ένα σταθερό πρόγραμμα είτε είναι περιστασιακή. Μπορείς να περιηγηθείς ηλεκτρονικά στους χώρους, να δεις τις φωτογραφίες, τις διαθέσιμες ώρες, επιτρεπόμενα άτομα, να κάνεις κράτηση και να πληρώσεις ανέπαφα.

Ουσιαστικά, έχεις άμεση πρόσβαση σε επιλογές και πληροφορίες μέσα από την οθόνη σου, ώστε να οργανώσεις και να ολοκληρώσεις εύκολα την άθλησή σου είτε αυτή ανήκει σ’ ένα σταθερό πρόγραμμα είτε είναι περιστασιακή. Μπορείς να περιηγηθείς ηλεκτρονικά στους χώρους, να δεις τις φωτογραφίες, τις διαθέσιμες ώρες, να κάνεις κράτηση και να πληρώσεις ανέπαφα.

Ποιους αφορά η AnyGym.gr;

Πρακτικά όλους μας. Από τη στιγμή που θα θελήσουμε να αθληθούμε μπορούμε να αξιοποιήσουμε την AnyGym.gr. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι αθλητής ή GymFreak. Μπορεί να χρειάζεσαι ένα χώρο για απλές μορφές εκγύμνασης ή για κάποιο σπορ παρέα με φίλους. Ίσως χρειάζεσαι αίθουσα για ένα σεμινάριο, για μια πρόβα του χορευτικού σου ή της θεατρικής σου ομάδας. Εδώ θα βρεις χώρο εύκολα και θα εξασφαλίσεις τις συνθήκες που θέλεις με τον πιο γρήγορο και σαφή τρόπο.

Πολλές φορές η χρονοτριβή με συνεννοήσεις και εγγραφές αποτρέπει πολλούς από το να ξεκινήσουν ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα άθλησης. Αυτό πλέον έχει λυθεί και δεν είναι εικόνα από το μέλλον αλλά συμβαίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Δημιουργείς δωρεάν το προφίλ σου και ξεκινάς να απολαμβάνεις τα οφέλη της άθλησης.

Αν είσαι επαγγελματίας ή έχεις έναν δικό σου χώρο, έχεις πλέον και την AnyGym.gr

Είσαι προπονητής ή personal trainer και αναζητάς χώρους για τους αθλούμενους ή τα γκρουπ σου; Μπορείς να δημιουργήσεις δωρεάν το προφίλ σου και να έρθεις σε επαφή με τους κατάλληλους χώρους για να τους αξιοποιήσεις. Μπορείς ακόμη και να φτιάξεις το δικό σου τμήμα σε αίθουσα ή γήπεδο της επιλογής σου και να το προωθήσεις μέσα από την AnyGym.gr ως δραστηριότητα.

Διαχειρίζεσαι κάποιον χώρο κατάλληλο για άθληση; Έχεις τη δυνατότητα, εντελώς δωρεάν, να χρησιμοποιήσεις το link του χώρου σου μέσα από την AnyGym.gr και να το κουμπώσεις στην ιστοσελίδα σου, αποκτώντας έτσι ένα δικό σου αυτόματο σύστημα κρατήσεων χωρίς τα έξοδα τεχνικών και συντήρησης.

 

Η AnyGym.gr είναι ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει στην οργάνωση και την επικοινωνία για την αθλητική σου δραστηριότητα.

Εξερεύνησέ την και απόλαυσε με ασφάλεια τα οφέλη της άθλησης.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αναμένονται πολλές εκπλήξεις!

Follow AnyGym.gr

Facebook: AnyGym.gr

Instagram: AnyGym.gr

YouTube: AnyGym Greece

Website: AnyGym.gr