banner
banner

Ανακοινώθηκαν τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας για το 2018

Πολύ θετική η παρουσία και της Θεσσαλονίκης με 20 διακρίσεις σε διάφορες κατηγορίες όπως...

Γατίδης School Packs – σωστή διατροφή στο σχολείο

Τα Γατίδης School Packs τα οποία απέσπασαν ασημένιο βραβείο concept 2017 στα βραβεία ελληνικής...

Thessaloniki Food Festival – Athens Edition 2018

O Δήμος Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τουρισμού, στα πλαίσια οργάνωσης του επόμενου Thessaloniki Food...

Ο Foodscriber απολαμβάνει μια τριλογία γευστικής ηδονής στο Cookie Man

Το biscotto.gr αυτή τη φορά, με έστειλε σε ένα Θησαυροφυλάκιο Γεύσεων! Δεν υπάρχει λόγος να...

Το Mahalo Civilized Food υποδέχεται τον γνωστό chef Θοδωρή Παπανικολάου

Για μια και μοναδική βραδιά το Mahalo Civilized Food θα έχει τη χαρά και...

Το Basilico ξεχωρίζει και ξέρουμε γιατί…

Έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα καλύτερα σημεία στην πόλη για τους πιστούς...

Το Oktoberfest στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης

Με γνωστές γερμανικές σπεσιαλιτέ, όπως το κότσι με ξινό λάχανο και το λουκάνικο με...

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Meet-up Session με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στη Θεσσαλονίκη

Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της γαστρονομίας του ΣΗΜΕΡΑ, με δεκάδες διακρίσεις στην...

Street fiesta και brunch on the road στα Άνω Λαδάδικα

Το αγαπημένο event επιστρέφει! Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, η Βεροίας στα Άνω Λαδάδικα, μετατρέπεται ξανά...

Το Μανιτάρι κλείνει 8 χρόνια και το γιορτάζει με Cocktail Party...

Το Μανιτάρι κλείνει 8 χρόνια δημιουργίας και γεύσης και μας υποδέχεται την Παρασκευή 21...

Τα ΒορΟινά επιστρέφουν στο Λιμάνι με θεματικά περίπτερα και εκδηλώσεις

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, με τη συμμετοχή των οινοπαραγωγών-μελών...

Τα γευστικά ραντεβού της Παρασκευής συνεχίζονται. Εσύ δοκίμασες;

Ένα special menu με έμπνευση από την Καραϊβική, ανανεωμένα cocktails και τα κατάλληλα μουσικά...

Ο Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης με το διαφορετικό παγωτό

"Κάθε μου γλυκό πρέπει να είναι και μια ευχάριστη έκπληξη για τον καταναλωτή που...

Ποιο είναι το ελληνικό απόσταγμα με παράδοση 150 χρόνων;

Μια οικογένεια συνεχίζει και σήμερα να προσφέρει ένα από τα καλύτερα ελληνικά αποστάγματα προσθέτοντας...

Η Uma σερβίρει αυτή την Παρασκευή ειδικό μενού

Το γαστρονομικό project του chef Ανδρέα Κλαυδιανού και της pastry chef Σίσσυ Καρακολίδου, που...

Botrini Week: Δοκιμάσαμε τα δύο degustation menu και αυτές είναι οι...

Πρώτη ημέρα της Botrini Week, Δευτέρα 9 Ιουλίου, και φυσικά δε θα λείπαμε από...

Γαστρονομικό Project: Δήλωσε ενδιαφέρον για την επιχείρησή σου!

Το 1ο Thessaloniki Restaurant Days αποτελεί ένα ιδιαίτερο Γαστρονομικό Project του biscotto thessaloniki. Πρόκειται για...

Ραντεβού στον ήλιο με αυθόρμητη εκδρομή. Εδώ δεν αργούμε…

Ξεκινήσαμε χωρίς πρόγραμμα και βρεθήκαμε…Χαλκιδική. Σε κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, μια καθημερινή χωρίς...

Crash Test: Τα καλύτερα εκλέρ της Θεσσαλονίκης

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα εκλέρ; Για κάποιον που αναζητά μια γλυκιά απόλαυση,...

Συνέντευξη Έκτορας Μποτρίνι: Κοιτάζουμε την παράδοση και εξελισσόμαστε

Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο γνωστός chef με τις πολλές διακρίσεις μας εξηγεί ότι...

τα πιο πρόσφατα