Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Τα Keleon Olive Products στο Ελληνικό Παντοπωλείο

Η ιστορία της ελιάς και η παράδοση των προϊόντων του ελαιόλαδου είναι μεγάλη και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η εταιρεία Keleon Olive Products βασίζεται επάνω της, προβάλλοντας ελληνικό ελαιόλαδο σε όλο τον κόσμο με άξονα την ποιότητα και τον σεβασμό στο προϊόν.

Στο άριστο κλίμα της Λακωνίας, όπου βρίσκονται οι ελαιώνες, συμπράττει αποκλειστικές συνεργασίες με παραγωγούς μικρών κλήρων που με μεράκι και αγάπη φροντίζουν τα ελαιόδεντρα και συλλέγουν τους ελαιόκαρπους. Ορίζονται αυστηρές προδιαγραφές ως προς τον χρόνο συλλογής των ελαιόκαρπων, τον τρόπο μεταφοράς στο ελαιοτριβείο και την άμεση ψυχρή έκθλιψη του καρπού από την συλλογή του. Η υψηλή ποιότητα στη διαδικασία παραγωγής, τυποποίησης και αποθήκευσης σε ανοξείδωτες δεξαμενές μάς προσφέρει τελικά ένα εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που χαρακτηρίζεται από τη γευστική γνησιότητά του.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Ελληνικό Παντοπωλείο

Mεταλλικό δοχείο 750ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Γυάλινο μπουκάλι 500ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο


Γυάλινο μπουκάλι 250ml  αρωματικό ελαιόλαδο λεμόνι
Γυάλινο μπουκάλι 250ml αρωματικό ελαιόλαδο ρίγανη
Vacuum 180gr δαμασκηνοελιά φουρνιστή 

Σοκολάτες

Σοκολάτα bitter με φουντούκι
Σοκολάτα bitter με αμύγδαλο
Σοκολάτα γάλακτος με φουντούκι
Σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλο
Σοκολάτα γάλακτος με φράουλα