Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τόσο έντονοι που, πολλές φορές, δε μας μένει χρόνος για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες μας. Πόσες φορές σας έχει τύχει να σας τελειώσει το γάλα και να τρέχετε να ψάχνετε μέσα στη νύχτα, να μαγειρεύετε την Κυριακή και σας λείπει ένα βασικό υλικό; Δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Υπάρχει Το Σημείο που θα σώσει την κατάσταση!

Στο «Σημείο» συναντήσαμε το Super Market που μας αξίζει

Δημιουργήθηκε από δύο νέους φίλους, τον Χάρη Δομούζη και τον Στέργιο Σαμαρά, που είδαν με μια πιο σύγχρονη ματιά τις αγοραστικές ανάγκες και συνήθειες των ανθρώπων της Θεσσαλονίκης. Δημιούργησαν, λοιπόν, Το Σημείο, το Super Mini Market, όπως αρέσει στον Χάρη να το αποκαλεί, για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες των εργαζόμενων, των φοιτητών, των εργένηδων, των νοικοκυρών, που θέλουν να έχουν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα βασικά αγαθά της καθημερινότητας. Με δύο καταστήματα, το κεντρικό στην Μητροπόλεως και το υποκατάστημα στη Δελφών, έχουν θέσει ως στόχο να ανταποκριθούν στις απαιτητικές ανάγκες των πελατών τους.

Τι θα βρείτε στα καταστήματα «Το Σημείο»

Ένα είναι σίγουρο. Στο Σημείο θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Από ψιλικά και τσιγάρα, μέχρι τα πάντα για το σπίτι. Καθαριστικά, τρόφιμα, είδη ψυγείου, παγωτά, φρέσκα οπωροκηπευτικά αλλά και μια πολύ ψαγμένη κάβα, που εξυπηρετεί μέχρι πολύ αργά τους πελάτες αλλά και επιχειρηματίες εστίασης σε περίπτωση που χρειαστούν έκτακτο «ανεφοδιασμό» σε αλκοόλ.

Η οργανωμένη κάβα στο Σημείο της Μητροπόλεως

Στο κατάστημα της Δελφών υπάρχει και πλήρως ενημερωμένη βιτρίνα χύμα αλλαντικών και τυροκομικών.

Εδώ θα βρείτε από τα επώνυμα labels μέχρι και προϊόντα από μικρούς τοπικούς παραγωγούς. Επίσης, υπάρχουν και ποιοτικά προϊόντα private label σε ακόμη πιο ανταγωνιστική τιμή.

Γιατί να ψωνίσω από Το Σημείο;

Το πρώτο πράγμα που μας έκανε εντύπωση όταν επισκεφθήκαμε τα καταστήματα Το Σημείο, είναι η όμορφη urban διακόσμησή του. Η διαρρύθμιση του χώρου και η διάταξη των προϊόντων κάνει τα ψώνια σας μια ευχάριστη εμπειρία, ακόμη κι αν είστε βιαστικοί. Ένα πράγμα που θα σας κάνει εντύπωση, είναι, οι χαμηλές τιμές. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ιδιοκτήτες είναι ανήσυχοι και αναζητούν πάντα τις καλύτερες αγορές, με στόχο το όφελος του καταναλωτή.

Διανομή κατ’ οίκον

Με την υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι, μπορείτε να έχετε τα ψώνια σας στην πόρτα σας με ένα τηλεφώνημα, από τις 10μμ μέχρι τις 10μμ (ώρες παραγγελιών) και παραδόσεις έως στα μεσάνυχτα, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι. Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά στα:

2310221622 Κέντρο Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 78)
2310407331 Ανατολική Θεσσαλονίκη (Δελφών 216)
Η παράδοση γίνεται εντός δύο ωρών όλες τις καθημερινές, Κυριακές και αργίες, με ελάχιστη παραγγελία 25,00€! Η πληρωμή στην αντικαταβολή μπορεί να γίνει και με μετρητά και με κάρτα, καθώς οι διανομείς διαθέτουν συσκευές POS.

Νέο E-shop

Το Σημείο πλέον διαθέτει και eshop κάνοντας έτσι ακόμη πιο εύκολη την εμπειρία αγορών για τους πελάτες του. Εν μέσω πανδημίας και τη στιγμή που όλοι καλούμαστε να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας, το αγαπημένο super market της γειτονιάς, εγκαινιάζει τις ηλεκτρονικές αγορές, λύνοντάς μας τα χέρια. Μπείτε το eshop.tosimio.gr περιηγηθείτε με την ησυχία σας και βάλτε στο εικονικό σας καλάθι όλα τα απαραίτητα, με τη γνωστή ποιότητα στην εξυπηρέτηση και τις καλές τιμές του Σημείου. Τα ψώνια σας θα έρθουν στην πόρτα σας αυθημερόν!

Πάμε να δούμε συνολικά τα βασικά στοιχεία που το ξεχωρίζουν και το τοποθετούν στα αγαπημένα μας σημεία για ψώνια:

Το ωράριό του: Το σημείο είναι ανοιχτό από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, όλες τις μέρες του χρόνου, Κυριακές και αργίες (εκτός από Δεκαπενταύγουστο και Κυριακή του Πάσχα)

Η προσωπικότητά του: Εδώ, το πρώτο πράγμα που θα ακούσεις όταν μπεις μέσα είναι «καλημέρα». Στο σημείο υπάρχει προσωπική σχέση με τον πελάτη, πράγμα που κάνει ακόμη πιο ουσιαστική την εμπειρία των αγορών σας.

Τιμές πραγματικά χαμηλές: Το Σημείο έχει καταφέρει κάτι μοναδικό. Καθημερινά σε πραγματικά πολλούς κωδικούς ειδών πρώτης ανάγκης προσφέρει τιμές που δε θα βρείτε ούτε σε μεγάλες αλυσίδες super market. Δεν έχετε κανένα λόγο, λοιπόν, να φύγετε από τη γειτονιά σας.

Εξυπηρέτηση από την άνεση του σπιτιού: Με την δυνατότητα της τηλεφωνικής παραγγελίας αλλά και του eshop με παράδοση στο σπίτι κας στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε βγάλετε την επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ από πρόγραμμά σας. Όλα γίνονται για εσάς, χωρίς να χρειαστεί να περάσετε το κατώφλι της εισόδου σας.

Πληροφορίες

Κεντρικό: Μητροπόλεως 78, Κέντρο_Θεσσαλονίκη, Τ: 2310221622
Υποκ/τημα: Δελφών 216, Ντεπώ_Θεσσαλονίκη, Τ: 2310407331

Site: tosimio.gr
Eshop: eshop.tosimio.gr
Facebook