Με δωρεάν burger για δύο ώρες (17:00-19:00) γιορτάζουν τα Brothers in Law τα δέκα χρόνια λειτουργίας τους, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 σε όλα τα καταστήματά τους στη Θεσσαλονίκη.

Brothers in Law

Με έντονες επιρροές από τη Νεοϋορκέζικη σκηνή και με ανοιχτή κουζίνα το μενού απαρτίζεται από ζουμερά και πεντανόστιμα burgers και κρέατα, μεγάλη ποικιλία σε σαλάτες και πατάτες τηγανητές, αλλά και wraps που φτιάχνονται και ψήνονται εκείνη την στιγμή. Τα μπιφτέκια είναι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας, χειροποίητα και πλάθονται καθημερινά στο παρασκευαστήριο, οι πατάτες είναι φρέσκες, χειροποίητες, καθαρίζονται και κόβονται καθημερινά στην κουζίνα, τα ψωμάκια είναι χειροποίητα, ψήνονται κάθε πρωί και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ λευκού, ολικής άλεσης και brioche, ενώ και όλες οι sauces είναι φρέσκες και homemade.

@brothersinlawburgers Σημείωσε ημερομηνία! 13/12 17:00-19:00 δίνουμε δωρεάν burger! 🍔 Ισχύει για όλα μας τα καταστήματα! 🚨 #CapCut #brothersinlawburgers #brothersinlawburger #burger #foodtiktokchallenge🔥 #challenges_tiktok #burgerchallenges ♬ πρωτότυπος ήχος – brothersinlawburgers

Brothers in law

Γρηγορίου Λαμπράκη 244, Τούμπα
Βασιλίσσης Όλγας 275
Κομνηνών 3, κέντρο
Παύλου Μελά 30, κέντρο