banner
banner

Τα new entries που σε μυούν στην απόλαυση καφέ, ποτού &...

Το να ανακαλύπτουμε νέα μέρη για καφέ, ποτό και φαγητό είναι μία πολύ αγαπημένη...

Ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι στην ιαπωνική-περουβιανή κουζίνα ξεκινάει στη Λεωφ. Νίκης

Πότε; Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023. Που; Λεωφ. Νίκης 45. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα γαστρονομικό...

Το Λάδι και Ρίγανη πάει στην Ημέρα με τα Χρώματα

Το αγαπημένο street food όλων, Λάδι και Ρίγανη, μετά την συμμετοχή του στην μεγάλη...

Αυτό είναι το μεγαλύτερο event της πόλης για την Παγκόσμια Ημέρα...

Xinomavro & Prosciutto: ένα Wine & Street Food Festival μας περιμένει στον πεζόδρομο της...

Momo Asian Bar και στο κέντρο της πόλης

Το Momo Asian Bar «κατέβηκε» στο κέντρο της πόλης, στα Λαδάδικα, και πολλοί λάτρεις...

Ημέρα Δωρεάν Παγωτού 2017

Η Hμέρα Δωρεάν Παγωτού ανακοινώθηκε: 4 Απριλίου! Τα Ben & Jerry's θέλουν να σας πουν...

Choureal παγωτό

Ο πιο γλυκός πειρασμός του κέντρου, το βραβευμένο με Stelios Award Choureal, αναβαθμίζει τις...

Το Μαμαλούκα μεγαλώνει και εξελίσσεται

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο λιμάνι και στα Λαδάδικα, άνθρωποι από τα πέρατα της...

Βραβεία FNL: Δείτε τα καλύτερα εστιατόρια Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής για το...

Ανακοινώθηκαν τα βραβευμένα εστιατόρια για το 2019, όπως τα αξιολόγησε η επιτροπή των FNL...

Ένα πολύχρωμο στέκι της πόλης, σε περιμένει να το τσικνίσετε με...

Ο λόγος για το Γιασεμί, το οποίο αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να δώσετε λίγο χρώμα...

Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης: Ανακαλύψαμε τα μυστικά της

Τραγανή, αφράτη, η κρέμα να αχνίζει και η μυρωδιά να σου σπάει τη μύτη....

Καλύτερη Μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης: Ψήφισε και Κέρδισε!

Tο biscotto thessaloniki συνεχίζει τη διεξαγωγή μιας Σειράς Διαγωνισμών με στόχο την ανάδειξη των Καλύτερων Προτάσεων και...

Που θα φάμε μετά τον Επιτάφιο: Οι καλύτερες διευθύνσεις για το...

Τα παρακάτω αγαπημένα εστιατόρια και μεζεδοπωλεία της πόλης θα μας περιμένουν  την Μεγάλη Παρασκευή, μετά τον...

Thessaloniki Street Food Festival: Mια τριήμερη γιορτή με φαγητό απ’ όλο...

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin) επιστρέφει για τρίτη...

KOUZINA 2023: Το φετινό πρόγραμμα του κορυφαίου γαστρονομικού project της Χαλκιδικής

Θεσμός υπόδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο μια τοπική κοινωνία μπορεί σύσσωμη να...

Fregio

Η εταιρία «FREGIO» ιδρύθηκε το 1994, εγκαινιάζοντας το πρώτο της κατάστημα στην περιοχή Χαριλάου...

Ένα online only Burgerάδικο και ένα online Pizza spot έκαναν την...

Οι chef του Ergon Foods, Athanasopoulos Lefteris και Panagiotis Xanthis ακολούθησαν τη καρδιά τους...

Octoberfest | Σπέσιαλ μενού και διάφορες μπύρες σε γνωστό στέκι της...

It's Octoberfest time στο Esperanto! Ένα ακόμη γευστικό ταξίδι αρχίζει με προορισμό αυτή τη φορά...

Ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης κάθε απόγευμα προσφέρει...

Τελικά όσο υπάρχουν, σωστοί και πάνω κοινωνικά ευαίσθητοι επιχειρηματίες όλα μπορούν να συμβούν. Κάθε βράδυ,...

Εδώ θα γευτείτε τους πιο νόστιμους vegan λουκουμάδες

Φρεσκοτηγανισμένοι, πληθωρικοί λουκουμάδες βουτηγμένοι στο μέλι και πασπαλισμένοι με κανέλα. Είμαι από εκείνους που...

τα πιο πρόσφατα