Στη Θεσσαλονίκη είμαστε λάτρεις του καλού κινηματογράφου, πόσο μάλλον όταν οι ταινίες προβάλλονται στα θερινά σινεμά που κοσμούν την πόλη μας. Κάθε χρόνο ανυπομονούμε για την πρώτη ταινία που θα προβληθεί και στεναχωριόμαστε όταν η αυλαία πέφτει λόγω εποχής.

Γράφει η Χριστίνα Μισιρλή

Θερινό Απόλλων

Το αγαπημένο σε όλους Apollon Open Air Cinema ξεκινάει τις προβολές του αύριο, 1 Μαΐου με την ταινία «Φτηνά Τσιγάρα» που κάθε χρόνο λαχταράμε να δούμε ξανά και ξανά. Η πρώτη προβολή, η οποία έγινε απευθείας sold out είναι στις 20:30, ενώ η δεύτερη είναι στις 22:00.

Για τιμές εισιτηρίων και προβολές ενημερώσου ΕΔΩ.

Cine Ελληνίς

Το Cine Ελληνίς επιστρέφει στις 2 Μαΐου με πολλές ακόμη καλοκαιρινές βραδιές ανεμελιάς και χαλάρωσης, με την ταινία «Ο άνθρωπος απ’ τον Βορρά», που θα παίζεται από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη στις 20:30.

Για τιμές εισιτηρίων και προβολές ενημερώσου ΕΔΩ.

CINE ALEX

Πηγή φωτογραφίας: thessalonikiblog.gr

Το CINE ALEX κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 4 Μαΐου με την ταινία «Η Μελωδία της Ευτυχίας» που είναι μιούζικαλ παραγωγής 1965. Η προβολής της ταινίας είναι στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο. Ετοιμαστείτε για ανοιξιάτικες στιγμές χαλάρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερώσου ΕΔΩ.

Natali Cinema

Το Ναταλί Σινεμά επιστρέφει την Πέμπτη 5 Μαΐου με τη νέα ταινία της Marvel «Doctor Strange: Multiverse of Madness». Το Σινέ Ναταλί βρίσκεσαι σε ένα από τα ομοσφότερα σημεία της πόλης, στη Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, απεναντι από τη Νέα Παραλία.

Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε για το ωράριο των προβολών ΕΔΩ.