Τα τελευταία χρόνια, το Street Food έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Πλέον τα σημεία που καταφέρνουν να συνδυάσουν την ταχύτητα στην παραγωγή με την άριστη ποιότητα και καλή εξυπηρέτηση ανταγωνίζονται στα ίσια τις γεύσεις των καλών εστιατορίων. Η Street Food κουλτούρα στη Θεσσαλονίκη όχι απλά εκπροσωπείται επάξια, αλλά έχει συμβάλλει κιόλας στην ανάδειξη της πόλης ως πρωταγωνίστρια των γεύσεων. Πρόκειται για όλες αυτές τις επιχειρήσεις που με τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, το μεράκι και την καλή εξυπηρέτησή τους διαφημίζουν την πόλη και την καθιστούν γαστρονομικό προορισμό.

Τα δοκιμάσατε; Ήρθε η ώρα να ψηφίσετε το αγαπημένο σας Street Food!

Μετά την ανάδειξη του καλύτερου Café, του καλύτερου Φούρνου – Ζαχαροπλαστείου, της καλύτερης Μπουγάτσας, του καλύτερου ουζερί και μεζεδοπωλείου της Θεσσαλονίκης, του καλύτερου burger και του καλύτερου Pasta & Pizza Restaurant της Θεσσαλονίκης για το 2018, συνεχίζουμε με τον 7ο  διαγωνισμό, που αφορά στην ανάδειξη του καλύτερου Street Food της Θεσσαλονίκης για το 2018

Εμείς προτείνουμε, εσείς ψηφίζετε και αντιπροτείνετε το αγαπημένο σας Street Food σημείο στη Θεσσαλονίκη.


ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!  


ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤOΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ:

● 1 ΤΥΧΕΡΟΣ
Θα κερδίσει τις καθημερινές του αγορές από την επιχείρηση που επέλεξε για ένα μήνα.  


● 5 ΤΥΧΕΡΟΙ
Θα αποκτήσουν δωρεάν την biscotto members card για να «βγαίνουν» κερδισµένοι 1 ολόκληρο χρόνο.


● 5 ΤΥΧΕΡΟΙ επίσης θα συµµετάσχουν µε προσκλήσεις στο συνολικό event βράβευσης των καλύτερων προτάσεων και επιλογών στη Θεσσαλονίκη για καφέ, ποτό και φαγητό το 2018 που θα αναδείξει µέσα από µια σειρά digital ψηφοφοριών το ίδιο το κοινό της Θεσσαλονίκης. 

Διάρκεια διαγωνισμού

Η διεξαγωγή του Διαγωνισμού διαρκεί από τις 12/11/2018 και ώρα 00:01 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 26/11/2018 και ώρα 23:59. Μπορείτε να ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το αγαπημένο σας Street Food σημείο της πόλης και να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού εδώ.