Αποκαλύφθηκε το νέο 5άστερο ξενοδοχείο ON Residence στην Λεωφόρο Νίκης, καθώς έφυγαν επιτέλους οι σκαλωσιές και οι μουσαμάδες από την πρόσοψη του ιστορικού κτιρίου. Οι λεπτομέρειες στην πρόσοψη είναι εντυπωσιακές και τραβούν το βλέμμα όποιου περνάει από την παραλιακή.

Γράφει η Χριστίνα Μισιρλή

Φωτογραφίες: Νικηφόρος Ντέμπος

Η ξενοδοχειακή άφιξη πρόκειται να δώσει νέα πνοή στο κέντρο της πόλης. Η καλή τοποθεσία με τη μοναδική θέα στον Θερμαϊκό το καθιστούν ένα αληθινό στολίδι που θα σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο στον χώρο της φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη.

Το ύψος της επένδυσης αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ και αποτελεί μία ψήφο εμπιστοσύνης στην τουριστική αγορά της Βορείου Ελλάδας.

Το πολυτελές ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τους επόμενους μήνες και να τεθεί σε λειτουργία τόσο το κατάλυμα όσο και το εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα».

ON Residence 

Το ON Residence θα είναι κάτι παραπάνω από μία απλή εμπειρία, αλλά ένας μύθος που ζωντανεύει, φέρνοντας τη δόξα του παρελθόντος μπροστά στα μάτια μας. Τα vibes έρχονται και συνδέονται αρμονικά με τη Θεσσαλονίκη και έτσι ξεκινά ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, όπου η γοητεία και η δόξα ήταν ελιξίρια της ζωής.

Για όλους εμάς που γνωρίζουμε τη Θεσσαλονίκη, μπορούμε να κατανοήσουμε ότι είναι μία αυθεντική κοσμοπολίτικη μητρόπολη της Μεσογείου. Στο ON Residence πρόκειται να αναβιώσει ξανά η αίγλη της υψηλής κοινωνίας και το μεγαλειώδες παρελθόν της πόλης όπως στο εμβληματικό Όλυμπο Νάουσας.

ΟΝ

Το όνομα ON προέρχεται από τα πρώτα γράμματα του συναρπαστικού εστιατορίου Olympos Naoussa, το οποίο ήταν δημοφιλές στέκι για δεκαετίες και εκεί «γεννήθηκαν» γαστρονομικές παραδόσεις. Για πολλούς ακόμα και σήμερα το εστιατόριο είναι ένας αληθινός θρύλος που έζησε μεγάλες δόξες.

Το σήμερα

Σήμερα το ON Residence σκοπεύει να διατηρήσει αυτή την αύρα και την πολυτελή φιλοξενία σε συνδυασμό με την γαστρονομία και τη διασκέδαση. Η ανακαίνιση και ο σχεδιασμός στο κτίριο έγινε με τρόπο τέτοιο όπου διατηρείται η ταυτότητα του παρελθόντος.

*Πληροφορίες από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου