Η γυμναστική έχει πολλαπλά οφέλη, τα οποία γνωρίζουμε όλοι, δεν είναι μόνο η ομορφιά του σώματος αλλά συνολικά η υγεία του οργανισμού και η αίσθηση ευεξίας που μας ενισχύει και ψυχικά. Παρακάτω ακολουθούν τρεις προτάσεις που βασίζονται στην εξατομικευμένη προπόνηση (personal training). Εμείς επισκεφθήκαμε τους χώρους, συνομιλήσαμε με τους υπευθύνους και σας παρουσιάζουμε τους τρόπους που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση αλλά και τη συνολική σας διάθεση. Επίσης μπορείτε να συνεχίσετε παρακολουθώντας και την ενότητα με τις υπόλοιπες προτάσεις μας.

ME & YOU Personal Training

Ανθέων και Γιασεμιών, Πεύκα
Τ: 6878063974
Καθημερινά 07:00-21:00
Σαββατοκύριακα κατόπιν ραντεβού

O Θοδωρής Ιατρίδης έχει δημιουργήσει έναν χώρο που σας παρέχει ολοκληρωμένη προπόνηση με βάση τις ανάγκες σας. Εδώ η γυμναστική είναι προσωπική υπόθεση. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, στο ME & YOU θα είστε μόνο εσείς και ο trainer σας. Κάθε συνεδρία στο ME & YOU είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Μπορείτε να έρθετε μόνοι σας ή με ακόμη ένα φιλικό σας πρόσωπο και να κάνετε «ιδιαίτερα» μαθήματα fitness που θα σας φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Θέστε τους στόχους σας, δείτε τις ανάγκες σας και προσαρμόστε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με το lifestyle, το χρόνο σας και τις δυνατότητές σας. Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση εδώ.

KF Hall Health & Fitness

Πόντου 1, Καλαμαριά
Τ: 2311275122
Καθημερινά από τις 08:00

Το KF HALL – Health & Fitness ιδρύθηκε στις αρχές του 2014 με στόχο να προάγει την υγεία και την άσκηση. Σε ένα φιλικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής φιλοξενούνται οι νέες τάσεις και τα καινούρια επιστημονικά δεδομένα που αφορούν την πρόληψη, την αποκατάσταση και το fitness. Είναι ο χώρος που θα σου δώσει όλα εκείνα τα στοιχεία για να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου μέσα από τη σωστή εκγύμναση αλλά και την ευεξία που προσφέρουν τα προγράμματά του. Το KF HALL εφαρμόζει αποκλειστικά το Personal Training ή Semi Personal Training (δύο ή τριών ατόμων), έπειτα από ραντεβού, ώστε να είναι υψηλού επιπέδου η εξατομικευμένη προπόνησή σας. Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση εδώ.

Moov Exclusive Fitness Studio

Καλαβρύτων 19, Καλαμαριά
Τ: 2310482444
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-22:00
Σάββατο: 10:00-02:00
Κυριακή: Κλειστά

Σε μια όμορφη περιοχή της Καλαμαριάς ανακαλύψαμε ένα γυμναστήριο που μετατρέπει τη γυμναστική σε διασκέδαση, φροντίζει το σώμα και την υγεία μας όλο το χρόνο και βάζει την άσκηση στο πρόγραμμα, ως κομμάτι του τρόπου ζωής μας. Το Moov Exlusive fitness studio είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος εκγύμνασης και υγείας, με προγράμματα personal και small group personal training. Με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα personal και small group personal training, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς, σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, πλάθουν μυς, συναισθήματα και εμπειρίες που θα απογειώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση εδώ.

Η άσκηση είναι απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας για όσους επιδιώκουν την ευεξία του σώματος αλλά και του νου. Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει μία ειδική ενότητα με αναφορές σε θέματα γυμναστικής και fitness, που ανανεώνεται διαρκώς. Μη χάνετε χρόνο και δείτε εδώ τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.