Το KF HALL – Health & Fitness ιδρύθηκε στις αρχές του 2014 με στόχο να προάγει την υγεία και την άσκηση. Σε ένα φιλικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής φιλοξενούνται οι νέες τάσεις και τα καινούρια επιστημονικά δεδομένα που αφορούν την πρόληψη, την αποκατάσταση και το fitness. Είναι ο χώρος που θα σου δώσει όλα εκείνα τα στοιχεία για να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου μέσα από τη σωστή εκγύμναση αλλά και την ευεξία που προσφέρουν τα προγράμματά του. Το KF HALL εφαρμόζει αποκλειστικά το Personal Training ή Semi Personal Training (δύο ή τριών ατόμων), έπειτα από ραντεβού, ώστε να είναι υψηλού επιπέδου η εξατομικευμένη προπόνησή σας.

Η ομάδα του KF HALL θα αξιολογήσει τις ανάγκες και τους στόχους σας, θα αναλάβει να οργανώσει τόσο στο ξεκίνημα του προγράμματός σας όσο και κατά τη διάρκεια όλα εκείνα τα τεστ που θα σας δώσουν μετρήσιμα στοιχεία σχετικά με την πορεία της άθλησής σας και θα βρίσκεται δίπλα σας για να σας δίνει το απαραίτητο κίνητρο αλλά και την καθοδήγηση που χρειάζεται. . Στις πρώτες προπονήσεις γίνεται αξιολόγηση της σύστασης του σώματος, του σωματικού βάρους, της αερόβιας ικανότητας σε υπομέγιστη ένταση και των σωματομετρικών χαρακτηριστικών με την μέθοδο της μεζούρας. Στην συνέχεια καθορίζεται ο στόχος και προγραμματίζονται οι προπονήσεις του ασκούμενου. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διεξάγονται επαναληπτικά τεστ ώστε να ελέγχεται η πορεία του προγράμματος.

 

Προγράμματα Mυικής Eνδυνάμωσης, TRX, Functional, Rerformer Pilates, Cross Τraining, Power Plate  αλλά και κλειστά τμήματα των 5 ατόμων για Yoga (Aerial – Vinyasa – Haltha) αποτελούν τον κορμό των υπηρεσιών που παρέχονται. Όλα  τα προγράμματα μας περιλαμβάνουν έλεγχο και αξιολόγηση:

  • Σωματικού βάρους
  • Σύστασης σώματος,
  • Καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας,
  • Μυϊκής δύναμης,
  • Ευλυγισίας,
  • Ισορροπίας

Πολύ μεγάλη έμφαση δίνεται στις ειδικές πληθυσμιακές ομάδες όπως είναι η παιδική και εφηβική ηλικία, η εγκυμοσύνη και η τρίτη ηλικία, καθώς και των ατόμων που προέρχονται από κάποιο παθολογική ή μυοσκελετική πάθηση. Ακολουθώντας όλες τις κατευθυντήριες γραμμές άσκησης που ορίζονται από τους μεγάλους παγκόσμιους οργανισμούς υγείας ( ACSM – NSCA ) και σε συνεργασία πάντα με τον θεράποντα γιατρό και φυσιοθεραπευτή αντιμετωπίζεται η κάθε περίπτωση με απόλυτο σεβασμό και ακρίβεια.

 

Χαρακτηριστικό στοιχείο του KF HALL είναι το οικογενειακό κλίμα και μια ατμόσφαιρα που κερδίζει την εμπιστοσύνη σας αλλά και σας κάνει να νιώθετε άνετα. Προτεραιότητα, άλλωστε, είναι να γίνεται η άσκηση ευχάριστη και να δημιουργεί συναισθήματα ευεξίας. Επισκεφθείτε το KF HALL και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Εκεί θα σας καλωσορίσουν ο Χρήστος και η Ιωάννα, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ με εξειδίκευση στην Ειδική Φυσική Αγωγή και την Θεραπευτική Γυμναστική, η Άσκηση και η Υγεία είναι το κύριο μέλημα τους.

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Πόντου 1, Καλαμαριά

Τηλέφωνο
2311275122