Ένα ιδιαίτερο Wine Tasting θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.
Wine Tasting Q&A: Ένα Οινογευστικό Παιχνίδι.

Ο Ανέστης Χαϊτίδης, Οινολόγος και συνδημιουργός του Winehouse αποφασίζει να δώσει απαντήσεις για το κρασί στην αυξανόμενη περιέργεια του Κώστα Γιάντσιου, Διευθυντή Σύνταξης του biscotto.gr και δημιουργού του γαστρονομικού project FOODKG.gr.
Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να συμμετέχετε όλοι με ερωτήσεις (για να βοηθήσουμε τον Κώστα να μη φανεί ο μόνος περίεργος στην αίθουσα) αλλά και να δοκιμάσετε δωρεάν κρασιά μιας νέας εποχής.
«Τι σημαίνει «Φυσικά Κρασιά»;
Απαντάμε και δοκιμάζουμε.
Τα «βιοδυναμικά» σε τι διαφέρουν από τα «βιολογικά»
Τα «Orange» κρασιά είναι θέμα χρώματος;
Μπορούν να βγουν και σε άλλο χρώμα; Και άλλες τέτοιες ερωτήσεις σε ένα event που απευθύνεται σε όλους. Εδώ δε μετράει η γνώση αλλά η διάθεση για απόλαυση του κρασιού.

Η γευσιγνωσία των κρασιών που θα «απαντήσουν» στις ερωτήσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ, η είσοδος ελεύθερη, ενώ τα κρασιά θα είναι στη διάθεσή σας σε προνομιακή τιμή τόσο σε ποτήρι/φιάλη για την κατανάλωση στον χώρο του biscotto community μαζί με συνοδευτικό πιάτο αλλά και σε τιμή λιανικής για την αγορά τους.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου
Έναρξη: 21:00
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Wine Tasting Q&A: Ένα Οινογευστικό Παιχνίδι: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.