Ένα ακόμη biscotto workshop  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα τον έλεγχο του Νου ,το φαινόμενο του Ψηφιακού Εθισμού αλλά και της Πληροφοριορύπανσης.

Ζούμε σε μια εποχή που ο Ψηφιακός Εθισμός (Digital Addiction) χτυπάει την πόρτα του καθένα μας. Είναι και το ακριβότερο τίμημα που πληρώνουμε στη σημερινή εποχή της υπερπληροφόρησης, της παγκόσμιας διασυνδεσιμότητας και της υπερπροσφοράς φτηνών συσκευών πρόσβασης στο διαδίκτυο…

Μπορεί να ακούγεται ειρωνικό αλλά οι αριστοκράτες του μέλλοντος δε θα είναι αυτοί που ξέρατε. Θα έχουν την πολυτέλεια να διαβάζουν βιβλία και έντυπα, ενώ εσείς θα είστε πνιγμένοι στην πληροφοριοσαβούρα του διαδικτύου. Θα μπορούν να λειτουργούν ώρες ή και μέρες χωρίς τηλεόραση, κινητό τηλέφωνο και διαδίκτυο, ενώ εσείς θα τρέμετε όταν δεν είστε on-line. Θα μπορούν να πηγαίνουν στη δουλειά τους με τα πόδια ή με μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ εσείς θα τρέχετε με τα αυτοκίνητά σας και δεν θα προλαβαίνετε.

Και προπαντός θα έχουν άφθονο χρόνο για να πιουν καφέ και να τα πούνε με τους φίλους τους, να παίξουν με τα παιδιά τους και να τον μοιραστούν με την οικογένεια τους, ενώ εσείς θα είστε μονίμως Αλλού και θα παραπονιέστε συνεχώς ότι «δεν έχετε χρόνο». Ξανασκεφτείτε το, όσο είναι ακόμη νωρίς. Μήπως είναι καιρός να ξεκινήσετε μια «πληροφοριακή δίαιτα»;

Ο συγγραφέας Γιώργος Στάμκος, με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου με τίτλο “MIND CONTROl, Ελέγχουν τον Νου μας;” (εκδ. The Law of Success Publishing) αναλύει το φαινόμενο του Ψηφιακού Εθισμού (Digital Addiction), της Πληροφοριορύπανσης (Infojunk) και σας προτείνει να ξεκινήσετε άμεσα μια Πληροφοριακή Δίαιτα!

Εισηγητής: Γιώργος Στάμκος, Συγγραφέας και Βιογράφος του Νίκολα Τέσλα 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 9 Νοεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

MIND CONTROL : Το φαινόμενο του Ψηφιακού Εθισμού ,της Πληροφοριορύπανσης και η Πληροφοριακή Δίαιτα!: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.