Ένα ακόμη biscotto event δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα το ταξίδι ως εμπειρία και συναίσθημα.

Σας αρέσει να ταξιδεύετε; Ονειρεύεστε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς; Κάνετε πράξη τα ταξιδιωτικά σας όνειρά όταν και όποτε μπορείτε; Η μήπως λέτε: « Μπα μια άλλη φορά… Τώρα έχω υποχρεώσεις;»
Ζούμε μια εποχή που το ταξίδι προβάλλεται πλέον κυρίως μέσα από μια οθόνη. Με υπέροχα μονταρισμένα πλάνα και εντυπωσιακές εικόνες. Παρουσιάζεται σε ιδανικές συνθήκες, πλαισιωμένες απόφίλτρα που προκαλούν τα βλέμματα αλλά κρύβουν την αλήθεια της στιγμής…
Κι αυτό γιατί ένα ταξίδι δεν είναι πάντα ωραίο, απολαυστικό, ονειρεμένο. Το πραγματικό ταξίδι έχει μοναξιά, κούραση, ιδρώτα, αναζήτηση του εαυτού μας. Έχει σκέψεις, απολογισμούς αλλά και αποφάσεις… Έχει δάκρυ χαράς αλλά και απογοήτευσης. Έχει συναίσθημα και εμπειρίες. Ένα ταξίδι όμως έχει και έμπνευση…

Πολλά έχει ένα ταξίδι. Κάποια από αυτά θα μοιραστεί μαζί μας η travelblogger Μαρία Ορφανίδου  από το tripsofourlife.com

Στο συντονισμό της συζήτησης ο ταξιδιωτικός συντάκτης Πάνος Γεωργιάδης από το BoardingPassport.com και η Χριστίνα Μαυρομάτη, Event Manager του biscotto community 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.

Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.
-Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης προβλέπεται η λειτουργία του χώρου μας για:
1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
2. Ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν.
3. Απαραίτητη και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878.
Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 21 Μαρτίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Το ταξίδι είναι εμπειρία και συναίσθημα. Άκου, μάθε- εμπνεύσου..: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.