Τα Family Sunday Mornings επέστρεψαν και την Κυριακή 20/3 φέρνουν στον χώρο του biscotto community την ομάδα της KuKoo Storytelling που σας προσκαλεί σε μια διαδραστική εμπειρία αφήγησης και παιχνιδιού! Εκεί όπου το παιδί σας μπορεί να περάσει μία διασκεδαστική και παραγωγική ώρα όσο εσείς πίνετε τον καφέ σας ήρεμοι στον εξωτερικό χώρο. 

Ο Δημήτρης Σακατζής θα διαβάσει το βιβλίο της Νικολέτας Καπίλλα «Οι ιππότες των φόβων και των τρόμων» και μαζί με την ομάδα της KuKoo Storytelling θα κάνουν τα παιδιά να μετατρέψουν τους φόβους τους σε παιχνιδάκι!

Η KuKoo Storytelling είναι μια συνδρομητική εφαρμογή ακρόασης παραμυθιών, διαθέσιμη για smartphone & tablet. Iστορίες επιλεγμένες μία προς μία όπως μόνο ένας γονιός φροντίζει για το παιδί του.

Τα παιδιά εκτός από την ευκαιρία που θα έχουν να ακούσουν ζωντανά την αφήγηση του βιβλίου, στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με αυτό, δίνοντας όνομα στους φόβους τους και κάνοντας τους έτσι λιγότερο τρομακτικούς, μέσα από παιχνίδι, ζωγραφιές και κατασκευές.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 9 ετών

Λίγα λόγια για τους αφηγητές της εφαρμογής μας

Ο Δημήτρης ο Σακατζής γεννήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Από μικρός του άρεσε να ακούει, να διηγείται, να φτιάχνει και να συμμετέχει σε ιστορίες. Μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί με όσα πιο πολλά πράγματα μπορεί και για να το καταφέρει έγινε ηθοποιός. Κι έτσι αλλάζει συχνά επάγγελμα, ηλικία, όνομα, φωνή, στάση, διάθεση, και συνεχίζει να ακούει, να διηγείται, να φτιάχνει και να συμμετέχει, σε ιστορίες ανθρώπων και θεριών.

info
biscotto community (Mediterranean Cosmos), 2310 253878
Κυριακή 20 Μαρτίου
είσοδος: 5€ με χυμό
ώρα έναρξης: 11.30
Facebook Event : ΕΔΩ

KuKoo Storytelling - αφήγηση παραμυθιού!: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.