Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα το Πώς συνδέεται η ανακάλυψη του σκοπού της ζωής μας με την πραγματική ευτυχία.

Η λέξη ikigai, αποτελείται από δύο λέξεις: iki, που σημαίνει ζωή και gai, που σημαίνει αξίζει τον κόπο. Σε ελεύθερη μετάφραση είναι «ο λόγος για να ζεις, ο λόγος να ξυπνάς το πρωί με χαρά”…!
Το ikigai είναι μια φόρμουλα την οποία δημιούργησαν και υιοθέτησαν πρώτοι οι Ιάπωνες πριν από εκατοντάδες χρόνια και με λίγα λόγια αυτό που πρεσβεύει είναι ότι προκειμένου να είναι κάποιος πραγματικά ευτυχισμένος, εκτός από την εξαιρετική διατροφή και το αίσθημα του να ανήκει κανείς σε μια κοινότητα, είναι και κάτι άλλο που συμβάλει στη μακρά και ευτυχισμένη ζωή..
Ο σκοπός! Για να είναι κάποιος αληθινά ευτυχισμένος χρειάζεται να έχει ένα σκοπό, ένα λόγο για να ζει και ο οποίος μπορεί να δώσει νόημα στη ζωή του.

Εισηγήτρια : Χριστίνα Σπανό- Life Purpose Coach

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Το μυστικό του Ιkigai : Πώς συνδέεται η ανακάλυψη του σκοπού της ζωής μας με την πραγματική ευτυχία: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.