Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα τη σημασία της ευτυχίας στην εποχή μας.

Γίνεται να ζω χωρίς άγχος; Είναι φυσιολογικό να είμαι ευτυχισμένος;
Πρέπει να βάζω στόχους στη ζωή μου και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα;
Μπορώ να σκέφτομαι θετικά; Πόσο εύκολο είναι να πετύχω στη ζωή;
Πότε θα προλάβω να κάνω όλα όσα θέλω;
Ακούμε πολλά μηνύματα από την κοινωνία μας που ακούγονται ωραία στη θεωρία. Όμως η αλήθεια μπορεί να είναι πολύ διαφορετική.
Σε αυτό το αντισυμβατικό workshop ο Δημήτρης Φλαμούρης PhD με τη βοήθεια της Τζένη Τσελεπη θα αναδείξουν μια διαφορετική πλευρά της πραγματικότητας, αναδεικνύοντας τους Μύθους της Ευτυχίας στη σύγχρονη εποχή. Ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θεση τους. Ώρα να δούμε τη ζωή με νέα μάτια.

Εισηγητής: Δημήτρης Φλαμούρης, Ψυχολόγος -Συγγραφέας -PHD

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

 

Οι μύθοι της Ευτυχίας στην εποχή μας: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.