Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαΐου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τις τεχνικές αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης .

To #IamRemarkable είναι μια εμπειρία που έχει ως στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης όλων.
Πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε σε ό,τι σχετίζεται με το να μιλάμε για τα επιτεύγματά μας.Tα πρότυπα σχετικά με τη μετριοφροσύνη, όπως αυτά απορρέουν από την κοινωνία και για το κάθε φύλο, καθώς και το σύνδρομο του απατεώνα (impostor syndrome) έχουν τη δύναμη να εμποδίσουν οποιονδήποτε να αναγνωρίσει τα αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά του και να εκφράσει τα επιτεύγματά του.
Οι στόχοι μας
1. Να βελτιώσουμε το κίνητρο και τις δεξιότητες της αυτο-προώθησης γυναικών και ομάδων χαμηλής εκπροσώπησης.
2. Να ανατρέψουμε την κοινωνική αντίληψη περί αυτό-προβολής και αυτό-προώθησης.
Στο πλαίσιο του workshop διάρκειας 90 λεπτών, θα μάθετε τεχνικές αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή και θα εξοπλιστείτε με εργαλεία που θα συμβάλλουν στο να αναπτύξετε περαιτέρω αυτές τις δεξιότητες.

Παρουσίαση: Μαρία Μυλωνά-  Business Developer CCHBC

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 10 Μαΐου
Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Τεχνικές αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης : #IamRemarkable της Google: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.