Ένα ακόμη biscotto event δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τις Σπουδές και τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος καθώς και τη σημασία του υποστηρικτικού ρόλου της οικογένειας.

Οι ραγδαίες αλλαγές στην  αγορά εργασίας και τα αναδυόμενα επιστημονικά πεδία, προβληματίζουν τους τελειόφοιτους των Λυκείων και φυσικά, τους γονείς τους.
Είναι πλέον πολύ πιθανό, μέχρι ο σπουδαστής να ολοκληρώσει τις σπουδές του σε έναν τομέα που έχει επιλέξει και πασχίσει να ακολουθήσει, τα δεδομένα να έχουν αλλάξει ριζικά.
Η επιλογή σπουδών θα πρέπει να γίνεται με κριτήρια τα θέλω του υποψηφίου και την γνώση στην σύγχρονη αγορά εργασίας.
Ευτυχώς, νέα επαγγέλματα, νέες τάσεις και νέες επιλογές υπάρχουν στην φαρέτρα των υποψηφίων και οι Έλληνες γονείς πρέπει να ενημερωθούν για αυτά προκειμένου να καταφέρουν να κατανοήσουν και να υποστηρίξουν τις επιλογές των παιδιών τους.
Ελάτε να συζητήσουμε με χαλαρή διάθεση αλλά θετική στάση, πώς να υποστηρίξετε το παιδί σας να σχεδιάσει δημιουργικά το επαγγελματικό του μέλλον.

Καθηγητές του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής θα αναφερθούν στα εξειδικευμένα και καινοτόμα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Κολλέγιο που συνδυάζει εξαιρετική ακαδημαϊκή υποδομή, υπερσύχρονα εργαστήρια τεχνολογίας και μοναδικό γραφείο διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, ενώ σύμβουλοι σπουδών και καριέρας θα τονίσουν τον υποστηρικτικό ρόλο της οικογένειας.

Παρουσίαση: Ρούλα Κωτούδη– Business Executive Trainer & Consultant, MBA Lincoln University, UK General Manager in Kpr Consulting

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.

Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.
-Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης προβλέπεται η λειτουργία του χώρου μας για:
1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
2. Ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν.
3. Απαραίτητη και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878.
Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 13 Απριλίου
Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Σπουδές και Επαγγέλματα του Μέλλοντος: Ο υποστηρικτικός ρόλος της οικογένειας: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.