Το καλοκαίρι έφτασε και επισήμως και το Flex Ladies Fitness Hall είναι εδώ για να σας δώσει τις καλύτερες καλοκαιρινές συνήθειες. Βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει όλα αυτά που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

Η ιδεολογία του γυμναστηρίου

Στο Flex το επίκεντρο είναι η γυναίκα κι όλα κινούνται γύρω από το πρόσωπό της, τις ανάγκες της, τους στόχους της.

Τόσο τα μηχανήματα του γυμναστηρίου, όσο και τα ομαδικά προγράμματα και το personal training, ειδικεύονται στο γυναικείο φύλο. Εδώ θα δεχτείτε όλη τη φροντίδα που σας αξίζει και με το παραπάνω.

Οι έμπειροι γυμναστές και το προσωπικό του Flex θα βρίσκεται δίπλα σας με συμβουλές διατροφής και γυμναστικής, προγράμματα γυμναστικής τα οποία θα ανανεώνονται τακτικά και ομαδικά τμήματα που σας προσφέρουν μια ξεχωριστή πνοή στην εκγύμνασή σας. Θα τα βρείτε παρακάτω αναλυτικά.

Ομαδικά προγράμματα γυμναστικής

Είτε είστε fan της γυμναστικής και γυμνάζεστε για χρόνια, είτε έχετε γυμναστεί στο παρελθόν για λίγο, ακόμα κι αν δεν έχετε γυμναστεί ποτέ, στο πλούσιο αυτό πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής θα βρείτε προγράμματα που ανταποκρίνονται σε όλα τα επίπεδα.

Από το πλούσιο αυτό πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής διαλέγετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας, αλλά κι αυτό που θα σας κάνει να απολαύσετε το χρόνο σας στο γυμναστήριο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ομαδικό πρόγραμμα και τις επεξηγήσεις των ομαδικών προγραμμάτων θα βρείτε με ένα κλικ εδώ.

Ακόμα, στο Flex έχει διαμορφωθεί μία νέα αίθουσα προγραμμάτων με περιορισμένο αριθμό ατόμων έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των ασκουμένων με τις πιο σύγχρονες τάσεις του fintess, όπως η ποδηλασία κλειστού χώρου (Keiser cycling), οι ιμάντες αντίστασης (3dx), η κυκλική προπόνηση (Flexional) καθώς και τα πανιά αιώρησης (Aerial silks). Το πρόγραμμα θα το βρείτε παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ομαδικό πρόγραμμα περιορισμένη συμμετοχής και τις επεξηγήσεις των ομαδικών προγραμμάτων θα βρείτε με ένα κλικ εδώ.

Το Flex Ladies Fitness Hall μας βάζει στο Vacumove

Στο χώρο του γυμναστηρίου θα βρείτε και την προηγμένη τεχνολογία του Vacumove.  Στοχευμένη επιτάχυνση της καύσης του λίπους. Κλείστε ραντεβού και φέρτε τους στόχους σας ακόμα πιο κοντά.

Πώς λειτουργεί αυτή η τεχνολογία;

Κατά την αερόβια άσκηση, μεταφέρεται μεγάλη ποσότητα αίματος μέσω των τριχοειδών αγγείων στους μύες. Όπως γνωρίζουμε όμως, η κυτταρίτιδα βρίσκεται αρκετά μακριά από τον μυικό ιστό όπου μπορούν τα λιποκύτταρα να καούν με τη υπεραιμία. Γίνεται προφανές, λοιπόν, ότι από την αερόβια προσπάθεια μας ευεργετούνται οι περιοχές/ιστοί που δεν έχουν πρόβλημα (μυικός και όχι λιπώδης).

Με την άσκηση στην κάψουλα του Vacumove, οι προβληματικές περιοχές γλουτοί/μηροί/κοιλιακή χώρα είναι πλέον στην υποπίεση. Η υποπίεση αντλεί τα αιμοφόρα αγγεία από τους μυς προς την επιδερμίδα, αναγκάζοντας τα να εισχωρήσουν στον λιπώδη ιστό διαταράσσοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την συνοχή και την δομή του.

Επιτυγχάνουμε, λοιπόν, τα μέγιστα αποτελέσματα από την προσπάθεια μας καθώς το αίμα οδηγείται στις περιοχές που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Κι αυτός είναι ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διώξουμε από πάνω μας το λίπος και την κυτταρίτιδα. Γιατί με την αερόβια αυτή άσκηση με το επιπλέον “φορτίο” αναπτύσσεται το μυικό σύστημα και σχηματίζεται η ιδανική γραμμή.

Το Flex είναι σίγουρα ένα ποιοτικό γυμναστήριο, πάντα καθαρό και σας προσφέρει τις καλύτερες προδιαγραφές για τη γυμναστική σας. Σύγχρονα μηχανήματα, έμπειρα άτομα που μοιράζονται μαζί σας το πείσμα για την επίτευξη των στόχων σας, καθώς και προηγμένη τεχνολογία που φέρνει την απόλυτη επανάσταση στον τρόπο που γυμναζόμαστε. Όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται εδώ! Βάλτε τη γυμναστική στο πρόγραμμά σας. Βάλτε το Flex στην ημέρα σας.

Περιοχή:
Ανατολικά

Διεύθυνση:
Δελφών 49