Πρόκειται για ένα πρότυπο κέντρο και υποδειγματικό σημείο αναφοράς στην υγεία και την ομορφιά σε επίπεδο νέων θεραπειών, αλλά και νέων προϊόντων, βασισμένων στα σύγχρονα επιτεύγματα της βιοτεχνολογίας. Στο See beautiful προσφέρουν ολοκληρωμένες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στην αιχμή της αισθητικής επιστήμης και της τεχνολογίας, παρουσιάζοντας μια ολιστική αντιμετώπιση σε θέματα που αφορούν στη βελτίωση της υγείας μας, της εικόνας μας, της ψυχικής μας ισορροπίας και της εξασφάλισης καλύτερης ποιότητας ζωής.

Υπηρεσίες που φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα

Η εξειδικευμένη γνώση τους στις υπηρεσίας φροντίδας του προσώπου, του σώματος και της αποτρίχωσης, η πολυετής πείρα τους, η συνεχής εκπαίδευση στις πλέον σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους, η επιλογή συνεργατών από τους καλύτερους αισθητικούς πτυχιούχων ΑΤΕΙ, αλλά πάνω απ’ όλα το πάθος τους για το τέλειο αποτέλεσμα αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας τους.

Στον χώρο τους απολαμβάνετε καθημερινά τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Περιποίηση προσώπου (Καθαρισμός με ατμό, υπέρηχος προσώπου, sothys, ραδιοσυχνότητα για σύσφιξη, ανόρθωση και αντιγήρανση, βλαστοκύτταρα- πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ, μεσοθεραπεία σύσφιξης, ενυδάτωσης, αντιγήρανσης, λεύκανσης, μεσοθεραπεία με καθαρή βιταμίνη C, θεραπεία με φύλλα υαλουρονικού, φυτικό peeling, χημικό peeling, peeling της νύφης, θεραπεία με διαμάντι, θεραπεία για σημάδια και ουλές από ακμή, θεραπεία ακμής, hifu-ultherapy, hydrafacial, iris led mask, medica, multi shape.
  • Περιποίηση σώματος (Μεσοθεραπεία για λιποδιάλυση, κυτταρίτιδα και επιδερμική σύσφιξη, multi shape για σύσφιξη, κυτταρίτιδα και λιποδιάλυση, βλαστοκύτταρα για επιδερμική σύσφιξη και ολική αφαίρεση κυτταρίτιδας, cavitation για κυτταρίτιδα, κρυολιπόλυση για τοπικό πάχος, lipolaser για λιπόλυση, υπέρηχος για λιπόλυση, λεμφικό για αποσυμφόρυση και αποτοξίνωση, hifu, ραδιοσυχνότητα.
  • Αποτρίχωση με LASER ALEXANDRITE 755 nm, αποτρίχωση με κερί.

Στις ήδη φιλικές τιμές τους έρχονται να προστεθούν και οι πολύ συμφέρουσες προσφορές σε όλη τη διάρκεια του έτους και για όλες τους τις υπηρεσίες. Ακολουθήστε τους στη σελίδα τους στο Facebook, για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι καινούργιο ανακοινώνεται.

Σκοπός τους είναι να τεκμηριώσουν με τον καλύτερο τρόπο την πεποίθηση ότι η ομορφιά είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη σωματική και ψυχική υγεία και τον πετυχαίνουν! Μια επίσκεψη στον χώρο τους θα σας πείσει.

Αυτήν την Προσφορά δεν πρέπει να τη χάσεις

Μία μοναδική ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για όλες τις γυναίκες από το σύγχρονο χώρο ομορφιάς και υγείας «See beautiful» στην Ερμού 48, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το biscotto.gr!
Αποκτήστε:

  • 1 ΔΩΡΕΑΝ θεραπεία ενυδάτωσης ή σύσφιξης του προσώπου ή
  • 1 ΔΩΡΕΑΝ θεραπεία σώματος για τοπικό πάχος ή
  • 1 ΔΩΡΕΑΝ θεραπεία για λιποδιάλυση ή
  • 1 ΔΩΡΕΑΝ θεραπεία για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Επιλέγετε τη θεραπεία που επιθυμείτε και καλείτε στο 2311 242663 για να κλείσετε το ραντεβού σας! Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ερμού 48, 5ος όροφος

Τηλέφωνο
2311242663