Πάντα αναζητούμε και προωθούμε τους χώρους που δίνουν έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και ειδικά τους χώρους που μας φέρνουν κοντά στις γευστικές λιχουδιές της Ελλάδας. Ένας από αυτούς τους χώρους είναι το καφέ-παντοπωλείο Σαν Άλλοτε, στα ανατολικά της πόλης, που μπήκε στη λίστα με τα αγαπημένα μας παντοπωλεία από την πρώτη γνωριμία.

Ποιοτικά προϊόντα από Βόρεια Ελλάδα και άλλα ελλαδίτικα μέρη

Στο παντοπωλείο τους θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων, κυρίως από Βόρεια Ελλάδα, αλλά και από άλλες γωνιές της χώρας μας. Τα ράφια τους είναι γεμάτα με γαλακτοκομικά, τυριά, εκλεκτά αλλαντικά, όσπρια, παραδοσιακά, delicatessen και βιολογικά προϊόντα, μπαχαρικά, βότανα, μοναδικούς μεζέδες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Παράλληλα, διαθέτει και όλα τα προϊόντα που χρειάζεται το καλάθι της νοικοκυράς. Μόλις εισέλθετε στο εσωτερικό του, να είστε σίγουροι ότι δεν θα φύγετε μόνο με ένα πράγμα, αλλά με πολλά.

Σε όλα τα προϊόντα κοπής πραγματοποιείται γευσιγνωσία, με σκοπό να ανακαλύψετε καινούργιες γεύσεις και να καταλήξετε σε αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στις γευστικές σας επιθυμίες. Το προσωπικό του, πλήρως ενημερωμένο, είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για το κάθε προϊόν, τις ιδιότητές και τις θρεπτικές του αξίες.

Μπορείτε να απολαύσετε τα προϊόντα τους στο καλόγουστο σαλόνι τους

Το συγκεκριμένο παντοπωλείο διαθέτει και ένα καλόγουστο σαλόνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ουζάκι ή την μπύρα σας, παρέα με τα παντανόστιμα καλούδια που θα επιλέξετε από το κατάστημά τους. Ό, τι σας ανοίξει την όρεξη, μπορείτε να καθίσετε να το απολαύσετε και μετά να το πάρετε και στο σπίτι σας. Το πρωί σας καλημερίζουν με αρωματικό καφέ, εξαιρετικής ποιότητας, τον οποίο μπορείτε να πάρετε και take away, αν ανήκετε στους βιαστικούς.

Αυτό που θα επιλέξετε από το παντοπωλείο τους αξίζει, γιατί είναι αγνό, ποιοτικό και υγιεινό. Οι τιμές τους ακολουθούν το πνεύμα της εποχής και γι’ αυτό είναι πολύ προσιτές. Στα συν, οι ανήσυχοι ιδιοκτήτες του που παρακολουθούν στενά την αγορά και εμπλουτίζουν συνεχώς τα ράφια τους με αρώματα και γεύσεις Ελλάδας.

 

 

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Σπεύσιππου 12, Χαριλάου

Ώρες λειτουργίας
07:00-00:00