Από το 1974, η Cava Olympia, βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμαριάς και  ξεδιψάει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Μια οικογενειακή επιχείρηση, που διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και γνώση στο κρασί και στα οινοπνευματώδη μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε το ποτό της αρεσκείας μας ανάλογα με τη στιγμή.

Η μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών οίνων  του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, καθώς επίσης τα spirits και παλαιωμένα αποστάγματα που θα βρούμε, σίγουρα θα συνεπάρουν τους γευστικούς μας κάλυκες και όλες τις αισθήσεις μας. Με συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση,  προφέρει προτάσεις σε ποτά που θα σταθούν αντάξια των προσδοκιών μας και θα απογειώσουν την κάθε μας περίσταση. Ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα προτεινόμενα κρασιά και να διαλέξουμε αυτά που θα συνοδεύσουν καλύτερα το γιορτινό μας τραπέζι.

Επίσης, θα επιλέξουμε όμορφες συσκευασίες και αξεσουάρ κρασιού και μπαρ για  μοναδικά δώρα προς τους αγαπημένους μας ανθρώπους, που δε θα περάσουν απαρατήρητα. Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τους ανθρώπους της κάβας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η βοήθειά τους για μια εξαιρετική επιλογή είναι πολύτιμη.

Όλα αυτά πάντα με σεβασμό στη σχέση ποιότητας-τιμής που σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση, έχουν καταστήσει την Cava Olympia ένα από τα μέρη που αξίζει να επισκεφθούμε αρκετές φορές αυτές τις γιορτές.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η Cava Olympia αναλαμβάνει και πωλήσεις χονδρικής για καταστήματα εστίασης, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Κερασούντος 57, Καλαμαριά

Τηλεφώνο
2310429096

Ωράριο: Δευτέρα-Σάββατο 09:00-22:00
Κυριακή: ανοιχτά μόνο σε γιορτές