Ένα ακόμα biscotto workshop με θέμα την Πορεία συνάντησης με μία ενήλικη σεξουαλικότητα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Πολύ λίγες εμπειρίες στη ζωή του ενήλικα, μπορούν να διεκδικήσουν την ένταση και την αντίθεση του βιώματος όπως οι εμπειρίες που μπορεί να αντλήσει η σεξουαλικότητά του, από την έκσταση και το πάθος, στην απογοήτευση και την αναστολή.
Στην ελληνική μεταμοντέρνα πραγματικότητα πρόσωπα και σχέσεις συνυπάρχουν όχι μόνο ως υπεύθυνες προτάσεις έρωτα αλλά και ως καταναλωτές μιας υποκουλτούρας σε σύγκρουση, αφού απαιτεί την ίδια στιγμή και από το ίδιο άτομο να διατηρεί μια συντηρητική κοινωνική επιφάνεια με υπόσχεση ωστόσο στην σκοτεινή πλευρά της ύπαρξής του, εναλλακτικών εμπειριών και «απελευθερωμένου» σεξουαλικού παιχνιδιού HD πορνογραφίας. Στην παρουσίαση, ο κ. Λάππας με τον ιδιαίτερο και προσωπικό του τρόπο θα προσπαθήσει να αναρωτηθούμε ποιοι θέλουμε και ποιοι μπορούμε να είμαστε σεξουαλικά, ανάμεσα σε απωθημένα, milf, sexting, εφαρμογές γνωριμιών, friends with benefits, πιστούς γάμους και νυφικά!

Παρουσίαση: Λάππας Αλέξιος MRCPsych, Παιδοψυχίατρος, Ιδρυτής του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας Προς’ Οψη.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Παρασκευή 22  Φεβρουαρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος : 5€
Facebook event:  ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community