Ένα ακόμα biscotto workshop με θέμα 3 τεχνικές διαχείρισης προσωπικού & 4 τεχνικές διαχείρισης εργοδότη για περισσότερες πωλήσεις θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25  Φεβρουαρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Η επιτυχία μιας επιχείρησης προσδιορίζεται από τις πωλήσεις της και οι επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, αναζητούν τους καλύτερους επαγγελματίες πωλητές για να το πραγματοποιήσουν. Οι πωλήσεις, λένε, είναι ταλέντο αλλά στην πραγματικότητα στηρίζονται σε τεχνικές επικοινωνίας και αυξημένης αντίληψης. Στην δύσκολη επιχειρηματική πραγματικότητα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών πολλές φορές η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν επιτρέπει την εφαρμογή των τεχνικών των πωλήσεων σωστά και αποτελεσματικά:

• οι εργοδότες παραπονιούνται πως οι υπάλληλοί τους δεν προσπαθούν όσο πρέπει, δεν πωλούν όσο περισσότερο μπορούν και εγκαταλείπουν την προσπάθεια εύκολα
• και από την άλλη οι εργαζόμενοι, που μέρος των καθηκόντων τους είναι η πώληση, πιέζονται, νιώθουν πως ο εργοδότης τους δεν αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που συναντούν στην αγορά και δεν νιώθουν κινητοποιημένοι για να αποδώσουν τα μέγιστα.

Το αποτέλεσμα αυτών των αναζητήσεων οδηγεί σε χαμηλές πωλήσεις, δυσαρέσκεια και μειωμένη παραγωγικότητα.

Τι μας εμποδίζει να πουλήσουμε με επιτυχία; Προς τα που γέρνει η πλάστιγγα της ευθύνης;
Μέσα από την ομιλία αυτή θα αποκρυπτογραφήσουμε τη φόρμουλα για αποτελεσματικές πωλήσεις, ρίχνοντας φως στον τρόπο σκέψης των επιχειρηματιών αλλά και όσων επωμίζονται το βάρος των πωλήσεων σε μια επιχείρηση, παρουσιάζοντας  συνολικά 7 tips που θα σας οδηγήσουν στην αύξηση των αποτελεσμάτων σας.

Παρουσίαση : Θέμης Σαρανταένας/ Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: 
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community