Η ομορφιά είναι πολύτιμη, γιατί χαρίζει δύναμη, αυτοπεποίθηση, ανοίγει δρόμους και οδηγεί στην εσωτερική ισορροπία και την επιτυχία. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αγαπάμε τον εαυτό μας και να του προσφέρουμε την περιποίηση που του αξίζει. Με αυτήν τη σκέψη δημιουργήθηκε το ινστιτούτο αισθητικής Πολύτιμη Ομορφιά στον Εύοσμο, ένας καλαίσθητος χώρος ομορφιάς και ευεξίας, που συνδυάζει την πολύχρονη εμπειρία και την άψογη εξυπηρέτηση.

Το ζεστό περιβάλλον, οι διπλωματούχοι αισθητικοί (απόφοιτοι TEI), η ποιοτική και η γρήγορη εξυπηρέτηση, καθώς και οι προσιτές τιμές που προσφέρουν, το κάνουν να ξεχωρίζει.

Υπηρεσίες που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους

Κύριο μέλημά τους είναι να έρχεστε και να φεύγετε από εδώ με το χαμόγελο, με την έμπειρη ομάδα πάντα έτοιμη να απαντήσει με ειλικρίνεια σε όλες τις απορίες που έχετε σχετικά με τη θεραπεία που θα ακολουθήσετε και να βοηθήσει τον καθένα ή την καθεμιά από εσάς να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον απασχολεί. Εδώ θα απολαύσετε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Θεραπείες προσώπου (καθαρισμός, hydrafacial-υδροδερμοαπόξεση, χημικό πίλινγκ νέας γενιάς, ιονισμός catiovital προσώπου και ματιών, μεσοθεραπεία, σύσφιξη catiolift, δερμοαπόξεση με διαμάντια, υπέρηχος προσώπου, ραδιοσυχνότητες RF, clarifying enzyme, redness therapy, υαλουρονικό οξύ, shine and lift κ.α.)
  • Θεραπείες σώματος (Em-Tesla slim, κρυολιπόλυση, lipolaser, κρουστικός υπέρηχος shock wave cavitation, ραδιοσυχνότητες, λεμφικό μηχάνημα, πολυμηχάνημα excel pro, πολυμηχάνημα TEI system, θερμοθεραπεία, ενδοθερμικό μασάζ τύπου LPG, κρυοθεραπεία, θεραπεία στήθους, φύκια, PBSerum κ.α.)
  • Μασάζ
  • Αποτριχώσεις (Laser Alexandrite, φώτο-αποτρίχωση, με βελόνα, με κερί)

Στον χώρο τους διατίθενται προς πώληση άριστης ποιότητας προϊόντα μακιγιάζ, καλλυντικά, αντιηλιακές κρέμες, κρέμες προσώπου και σώματος. Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας και απολαύστε το άψογο αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάτε να τους ακολουθείτε στη σελίδα τους στο Facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσφορές που ανακοινώνουν σε όλες τους τις υπηρεσίες, καθ’ όλη τη διάρκεια τους έτους. Τιμή γνωριμίας για το Laser Alexandrite μπικίνι ολόκληρο στα 30€, μασχάλες στα 20€, άνω χείλος στα 10€. Για το σώμα κρυολιπόλυση από 60,  Em-Tesla slim από 40.

Μία επίσκεψη για γνωριμία θα είναι αρκετή για να σας πείσει.

Προστασία απέναντι στον κορωνοϊό

Το ινστιτούτο αισθητικής Πολύτιμη Ομορφιά προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή και απέναντι στον Covid19. Έτσι, πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού, ο πελάτης θα πρέπει να προσέρχεται με τη μάσκα του, απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτησή του.

Στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό προς χρήση, ενώ δεν επιτρέπονται συνοδοί και μικρά παιδιά. Φυσικά, μάσκα και γάντια φορούν και οι υπάλληλοι κατά την εξυπηρέτησή σας στον χώρο. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Ιωνίας 2, Εύοσμος