Είναι σημείο αναφοράς για το στιλ του, τη φιλοσοφία του αλλά και την επίδραση του σε αυτό που ονομάζουμε «σύγχρονο ουζερί-μεζεδοπωλείο». Το Ούζου Μέλαθρον είναι ένας προορισμός για τους λάτρεις του καλού φαγητού στη Θεσσαλονίκη και μία από τις καλύτερες επιλογές για τους επισκέπτες της πόλης. Έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή και άλλαξε το γαστρονομικό σκηνικό της πόλης. Έριξε, κυριολεκτικά, στο τραπέζι νέα προϊόντα και συνταγές που σήμερα, τόσα χρόνια μετά, θεωρούνται «κλασσικές» και τις συναντάμε ακόμη σε πολλά μενού ανάλογων χώρων.

Δεν ήταν μόνο το φαγητό, όμως, που έκανε τη διαφορά αλλά και το γρήγορο και ενημερωμένο service, καθώς και το χιούμορ που επικρατούσε τόσο στις ονομασίες των πιάτων όσο και στη συνολική συμπεριφορά της ομάδας του Ούζου Μέλαθρον. Από την πρώτη στιγμή σού έδειχναν ότι δεν είσαι εκεί μόνο για φαγητό αλλά για μια απολαυστική εμπειρία, συνολικά.

Η πιο νόστιμη στοά της Θεσσαλονίκης

Σήμερα, η Στοά Ερμείον συνεχίζει να γεμίζει με φίλους του καλού φαγητού και μια ακόμη φάση ανανέωσης με νέα προϊόντα αλλά και συνταγές που έρχονται να ενωθούν με τα κλασσικά πιάτα μάς περιμένει. Η προτεραιότητα σε συνταγές και προϊόντα που αναδεικνύουν την τοπική κουζίνα ήταν πάντα δεδομένη. Δίπλα στα αχνιστά μύδια που μαγειρεύονται, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή της Πόλης, στέκεται ένα steak που ψήνεται μπροστά σας και κόβεται ταλιάτα. Μεζέδες, τυριά, αλίπαστα και αλοιφές αλλά και ψητά, τηγανιές, μπιφτέκια και λουκάνικα, ψάρι φρέσκο και θαλασσινά δυσκολεύουν την απόφασή σου αλλά αυτό δεν είναι παρά ένα «ευχάριστο» πρόβλημα. Το Ούζου Μέλαθρον, άλλωστε, δεν είναι για μία φορά αλλά για κάθε φορά.

Μια δόση νοσταλγίας αλλά και νέες ιδέες, μια συναισθηματική κουζίνα που σερβίρει πραγματικό φαγητό και ένας χώρος φιλόξενος. Αυτό είναι το Ούζου Μέλαθρον.

Το Ούζου Μέλαθρον μας συστήνει τους Ταμπλάδες γεύσεων

Τι καλύτερο από το να συνοδεύεις το ούζο ή το τσίπουρο σου με μια μεγάλη ποικιλία εκλεκτών θαλασσινών εδεσμάτων και άλλων ιδιαίτερων γεύσεων; Ξέροντας καλύτερα από καθένα από λαχταριστούς μεζέδες, στο Ούζου Μέλαθρον θα βρεις τους πιο νόστιμους «Ταμπλάδες» που φέρνουν μπροστά σας δεκάδες επιλογές που ταιριάζουν άψογα με τα αγαπημένα μας αποστάγματα.

Διαθέσιμοι σε τρία μεγέθη: ατομικό, μεγάλο, και πολύ μεγάλο, αυτοί οι ταμπλάδες θα κάνουν τις καλοκαιρινές τσιπουροκαταστάσεις μας πιο γευστικές από ποτέ!

Τώρα το μόνο που μένει είναι να διαλέξουμε ανάμεσα σε ούζο ή τσίπουρο και ταμπλά ή ταμπλαδάκι. Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσει το Ούζου Μέλαθρον.

Το Ούζου Μέλαθρον σας κερνάει το πρώτο τσίπουρο

Ακολουθήστε τα δύο πολύ απλά βήματα όπως περιγράφονται στο παρακάτω post και συνοδεύστε τα αγαπημένα σας πιάτα μαζί με ένα δροσερό τσίπουρο, κερασμένο από την ομάδα του Ούζου Μέλαθρον. Τι καλύτερο για τα απογεύματα στην πόλη;

Θέλεις το πρώτο τσίπουρο κερασμένο;✌️Σχολίασε κάτω από την φωτογραφία αν το προτιμάς ME ή ΧΩΡΙΣ γλυκάνισο και θα λάβεις…

Gepostet von ΟΥΖΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ am Freitag, 10. Juli 2020

 

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση 
Καρίπη 21, Στοά Ερμείον (Βενιζέλου)

Τηλέφωνο
2310275016