Αν είσαι θαμώνας της Τούμπας, τότε σίγουρα θα ξέρεις τα Τέσσερα Πιπέρια που από τη στιγμή που έκαναν opening έδωσαν άλλο αέρα στην περιοχή, εκφράζοντας τη δική του άποψη για αυτό που λέμε καλό φαγητό και απόλαυση.

Τα Τέσσερα Πιπέρια είναι τίμια επιλογή αν θες να χαλαρώσεις και να δοκιμάσεις εκλεκτές θαλασσινές αλλά και γεύσεις κρεατικών που πυροδοτούνται από μαγειρικό πάθος για να τις απολαύσετε όλη μέρα.

Ο κατάλογος του καταστήματος έχει γκάμα επιλογών που θα σε κάνουν να το ερωτευτείς από την πρώτη κιόλας ματιά. Επιχείρησε να διαλέξεις φρέσκο σολομό. Μπορείς να τον δοκιμάσεις μαγειρεμένο στο μαύρο ταλιολίνι με σολομό και γαρίδες, μάραθο και κρέμα τσικουδιάς. Άλλη μία γευστική επιλογή είναι το flat Iron μοσχαρίσιο χτένι 550gr με κρέμα σελινόριζας και baby καρότα.

Όλα τα προϊόντα είναι προσεγμένα και δίνουν μεγάλη έμφαση στις καλές πρώτες ύλες, ενώ τα πιάτα ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

Τα Τέσσερα Πιπέρια έχουν να σου προσφέρουν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που παραμένει σταθερή κι αυτό, αν μη τι άλλο, σημαίνει πολλά!

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Διογένους 29
Τ. 2311826086

Facebook | Instagram