Στο Εστιατόριο Piperon θα έρθουν όλοι όσοι αναπολούν το φαγητό της μαμάς και θέλουν να θυμηθούν τις γεύσεις εκείνες τις γλυκές, αλλά και όσοι αγαπούν το καλό μαγειρευτό φαγητό. Οι έμπειροι Chef του μαγειρεύουν καθημερινά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα «μαμαδίστικα» φαγητά, που φτιάχνονται με μεράκι, ποιοτικά υλικά και σεβασμό στην παράδοση. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το φανατικό κοινό που έχουν αποκτήσει.

Αγνές πρώτες ύλες

Κάθε πιάτο αποτελεί και μία γευστική έκπληξη, με επιλογές που θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις. Διαλέγουν για εσάς τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά, σαν να μαγειρεύεται η κάθε συνταγή σπίτι σας. Και φυσικά χρησιμοποιούν μόνο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο είναι και η βάση κάθε καλής και υγιεινής διατροφής. Στόχος τους εξάλλου είναι πρώτα η ποιότητα και μετά η ποσότητα.

 

Ανακαλύψτε καθημερινά τα πιάτα της ημέρας, καθώς το μενού τους ανανεώνεται συνεχώς και πάντα σε αρμονία με την κάθε εποχή του χρόνου.

Αυτό είναι το Piperon, το σύγχρονο μαγειρείο που φέρνει γευστικές αναμνήσεις στο τραπέζι σας. Καιρός να το γνωρίσετε από κοντά.

 

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Γεωργίου Παπανδρέου 25