Σε έναν υπέροχο εσωτερικό χώρο, φιλόξενο, ζεστό και διακοσμημένο με vintage στοιχεία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα απολαύσεις παραδοσιακές γεύσεις της Μακεδονίας, με μοντέρνες πινελιές. Πρόκειται για την Ντάνγκαρα, που σε περιμένει, για να σου χαρίσει μοναδικές γεύσεις και στιγμές.

Η λέξη Ντάνγκαρα έχει σλάβικες ρίζες και σημαίνει το πείραγμα που γίνεται στο τραπέζι, ανάμεσα στην παρέα. Είχε ντάνγκαρα έλεγαν, καθώς τσουγκρίζαν τα ποτήρια και εννοούσαν ότι είχε γέλιο, πέρασαν καλά. Αυτός είναι και ο στόχος των ιδιοκτητών, για όσους επισκεφτούν το χώρο τους. Να περάσουν καλά. Και θα περάσετε καλά, γιατί δημιούργησαν ένα όμορφο περιβάλλον με μεράκι και αγάπη, ανοιχτό για όλους.

Παραδοσιακό μενού με γεύσεις από τη Μακεδονία

Το μενού της Ντάνγκαρας, βασισμένο αποκλειστικά σε προϊόντα της Βορείου Ελλάδας, είναι ύμνος στα ελληνικά προϊόντα και έχει στόχο να μεταδώσει στον επισκέπτη τις ελληνικές γεύσεις και αρώματα. Το καλομαγειρεμένο φαγητό σου θα συνοδεύσει μια αρκετά ενημερωμένη λίστα κρασιών, επιλεγμένα από τη δυτικά Μακεδονία, καθώς και ποικιλία εκλεκτών αποσταγμάτων.

Πιάτα από αγνά και φρέσκα προϊόντα εποχής

Τα πιάτα τους είναι όλα μαγειρεμένα με αγνά και φρέσκα προϊόντα εποχής, «ψαγμένες» και ποιοτικές πρώτες ύλες. Κάθε μπουκιά θα σου προσφέρει και μια γευστική περιήγηση στις περιοχές και τις παραδόσεις της Βορείου Ελλάδας.

Οι τιμές τους είναι πολύ φιλικές και ο χώρος τους ανοιχτός για όλους. Το προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσει και να σου προτείνει γεύσεις, από το μενού, που να ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου, πάντα με χαμόγελο και φιλική διάθεση. Μια επίσκεψη στο χώρο τους αρκεί για να γίνει αγαπημένο στέκι σου.

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Πλατεία Αγίου Γεωργίου 7, Ροτόντα

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Κυριακή 13:00-02:00
Η κουζίνα είναι ανοιχτή μέχρι τις 00:00