Δύο νέα Premium Burgers παρουσιάζει ο διάσημος Έλληνας σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τα McDonald’s για τα 25 χρόνια της αλυσίδας στην ελληνική αγορά.

To Premium Beef Burger αποτελείται από ζουμερό μπιφτέκι 100% βοδινό, τραγανό παναρισμένο τυρί, κρεμμύδι, μαρούλι iceberg, bacon και κρεμώδη καπνιστή σάλτσα, σε αφράτο ψωμί με διάφορους σπόρους.

Το Premium Chicken Burger αποτελείται από ζουμερό στήθος κοτόπουλου, καπνιστό τυρί, μαρούλι iceberg, bacon, ψητό κρεμμύδι, παραδοσιακή σάλτσα τομάτας και μαγιονέζα, σε αφράτο ψωμί με διάφορους σπόρους.

«Δύο μοναδικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και μεγάλης αξίας που όλοι μπορούν να απολαύσουν στα McDonald’s», αναφέρει η αλυσίδα.

Μάλιστα σημειώνει ότι η συνεργασία της McDonald’s με τον Έλληνα σεφ επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του brand στην ελληνική αγορά.

«Είμαστε περήφανοι που φέρνουμε για μια ακόμα φορά τη δημιουργικότητα και το πάθος του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τη μαγειρική, στα McDonald’s. Αυτή η συνεργασία μάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές μια μοναδική premium εμπειρία McDonald’s ασυναγώνιστης αξίας», λέει η Simona Mancinelli, General Manager για τα McDonald’s στην Ελλάδα.

Τα νέα Premium Burgers υποστηρίζονται από καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η McDonald’s τρέχει διαγωνισμό Swipe n’ Win στο www.premiumburgers.gr και δίνει τη δυνατότητα σε 1.000 τυχερούς να κερδίσουν από ένα Premium Burger McMenu.