Πέντε φίλοι που είχαν ένα κοινό όραμα, να δημιουργήσουν ένα café-gallery στο οποίο πρώτα απ’ όλα θα ήθελαν να επισκέπτονται οι ίδιοι, μόλις παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη και ήδη το αγαπήσαμε από το πρώτο καλημέρα!

Η «μικρή Φρίντα» είναι κοντά μας από το πρωί προσφέροντας υπέροχα ροφήματα, αλλά και χειροποίητα γλυκά τα οποία καθημερινά ανανεώνονται. Από σπιτικές λεμονάδες, ζεστές σοκολάτες και καφέ άριστης ποιότητας μέχρι μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες και ετικέτες κρασιών που θα λατρέψουμε.

Το καλύτερο όλων είναι ότι η «μικρή Φρίντα» αποτελεί και μια προσπάθεια φίλων που δημιούργησαν μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση συλλογικής και κοινωνικής ωφέλειας. Με αυτή, έχουν στόχο την ανάδειξη της κληρονομιάς της πόλης – και συγκεκριμένα του βυζαντινού μνημείου της Αχειροποιήτου – την αξιοποίηση τοπικών προϊόντων και την ενασχόληση με τις τέχνες, την εκπαίδευση αλλά και την οικολογία!

Στον κορωναϊό η Μικρή Φρίντα μοιράζει συνταγές

Η μικρή Φρίντα λατρεύει την Ήπειρο.
Αφού δεν μπορεί να σε ξεναγήσει στα φαράγγια της, θα σου μάθει την δική της εκδοχή της Ηπειρώτικης αλευρόπιτας. Δες τη συνταγή και την εκτέλεση:

Η μικρή Φρίντα λατρεύει την Ήπειρο. Αφού δεν μπορεί να σε ξεναγήσει στα φαράγγια της, θα σου μάθει την δική της εκδοχή…

Gepostet von Η μικρή Φρίντα ΚοινΣΕπ am Donnerstag, 2. April 2020

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αχειροποιήτου 4