Το «Mamma Mia», το πολυβραβευμένο μιούζικαλ, που μας φτιάχνει τη διάθεση με τις υπέροχες μουσικές των Abba, θα απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Radio City Theater (Παρασκευοπούλου 9 & Βασ. Όλγας, Φάληρο) από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022.

Τον ρόλο της Tanya, τη μία από τις δύο φίλες της Donna Sheridan, θα ερμηνεύσει η αγαπημένη Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο biscotto.gr για τη συμμετοχή της στην παράσταση, για το τι είναι αυτό που κάνει τους θεατές να θέλουν να παρακολουθούν ξανά και ξανά το Mamma Mia αλλά και τι σημαίνει φιλία για την ίδια.

Συνέντευξη στη Χριστίνα Μισιρλή

Ε. Ποια ήταν τα πρώτα σας συναισθήματα όταν σας έκαναν την πρόταση να συμμετέχετε στην παράσταση αλλά και πώς ήταν οι πρώτες σας πρόβες; 

Α. Έχοντας παρακολουθήσει την παράσταση στο παρελθόν, αλλά και την ταινία, ενθουσιάστηκα όταν με πήρε η Θέμις Μαρσέλλου. Μου αρέσει πολύ το έργο, η μουσική του, τα τραγούδια του, είναι ένα πάρτυ, μια όμορφη ιστορία που δίνει χαρά και σε εμάς πάνω στη σκηνή , αλλά κυρίως στους θεατές.

Ε. Η συμμετοχή σας στο Mamma Mia αποτέλεσε πρόσκληση για εσάς;

Α. Το Mamma Mia είναι ένα απαιτητικό έργο, ο συνδυασμός τραγουδιού και χορού, παρότι κάτι που μου αρέσει πολύ, θέλει σωστή προετοιμασία και δουλειά, οπότε από αυτή την άποψη ήταν μία πρόκληση. Εμένα μου αρέσει όμως να δοκιμάζομαι σε καινούργια και απαιτητικά πράγματα, οπότε μπήκα στις πρόβες με πολλή χαρά και ενθουσιασμό.

Ε. Στην παράσταση ερμηνεύετε τον ρόλο της Τanya, τη μία από τις δύο κολλητές της Donna. Έχετε βρει κοινά στοιχεία στον χαρακτήρα της Tanya και τον δικό σας;

Α. Η Tanya εκτός των άλλων, είναι πιστή φίλη, με χιούμορ, που θέλει να βρίσκει λύσεις και να βλέπει την θετική πλευρά της ζωής. Είναι πιο εξωστρεφής από εμένα , αλλά τα παραπάνω είναι χαρακτηριστικά με τα οποία μπορώ να ταυτιστώ.

Ε. Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που κάνει τους θεατές να θέλουν να παρακολουθήσουν ξανά και ξανά το Mamma Mia; 

Α. Οι θεατές φεύγουν από το θέατρο χορεύοντας και τραγουδώντας. Γνωρίζουν και αγαπούν τα τραγούδια των Abba και συμμετέχουν στο πάρτυ. Είναι μια παράσταση που σου φτιάχνει την διάθεση, περνάς 2 υπέροχες ώρες, ξεχνιέσαι και μπαίνεις στον κόσμο του Mamma Mia. Νομίζω αυτοί είναι οι λόγοι που κάνουν τον κόσμο να έρχεται και να ξαναέρχεται στο θέατρο.

Ε. Στο Mamma Mia, το παρελθόν της Dona τής χτυπάει την πόρτα. Οι φίλες της είναι συνεχώς στο πλευρό της, δίνοντας της συμβουλές, ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ υποστηρικτικές. Θα ήθελα να μου περιγράψετε τι είναι η φιλία για εσάς αλλά και αν λειτουργείτε κι εσείς έτσι στις προσωπικές σας σχέσεις.

Α. Η φιλία έχει μεγάλη αξία στη ζωή μου, έχω λίγους αλλά πολύτιμους φίλους, για τους οποίους είμαι πάντα εκεί μέρα νύχτα. Είναι σπουδαίο να έχεις στη ζωή σου ανθρώπους που μπορείς να εμπιστευτείς, που μπορείς να στηριχτείς πάνω τους και εκείνοι σε εσένα. Ανθρώπους από τους οποίους μαθαίνεις , εξελίσσεσαι μαζί τους , γελάς, μοιράζεσαι τις χαρές και τις λύπες σου. Και όλα αυτά φυσικά αμοιβαία.

Info 

Ράδιο Σίτυ, Βασ. Όλγας 11 & Παρασκευοπούλου 9
Παρασκευή 25/11 στις 21:00
Σάββατο 26/11 στις 17:30 & στις 21:00
Κυριακή 27/11 στις 17:00 & στις 20:30
Παρασκευή 2/12 στις 21:00
Σάββατο 3/12 στις 17:30 & στις 21:00
Κυριακή 4/12 στις 17:00 & στις 20:30

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη 40€
Α Ζώνη 33€
Β Ζώνη 27€
Γ Ζώνη 22€
Δ Ζώνη 15€
Ζώνη Π.Ο. 15€

Μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριο σας μέσω viva.gr ΕΔΩ