Ένα ακόμη biscotto workshop σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos.

Επιχειρηματικό Μοντέλο Καμβά: Ένα νέο “συστατικό” Επιχειρηματικής Υποστήριξης για τις επιχειρήσεις του κλάδου Εστίασης και Αναψυχής

Είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου; Έχεις το δικό σου «καφέ» σε έναν πολυσύχναστο δρόμο που δίπλα σου υπάρχουν άλλα 5 καφενεία; Προχώρησες σε επέκταση του παραδοσιακού σου φούρνου σε σύγχρονο καφέ-ζαχαροπλαστείο; Άνοιξες πρόσφατα παιδότοπο και σκέφτεσαι πως θα προσελκύσεις τους λιλιπούτειους πελάτες σου; Προσδοκάς όχι απλά κάποιους πελάτες, χρειάζεσαι περισσότερους… ή μήπως περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες;
Αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν η πίτα να μοιράζεται σε ακόμη περισσότερους και κάποιοι παρά τα υψηλά πάγια να επιβιώνουν; Ακόμη και οι έρευνες αποδεικνύουν πως οι Έλληνες με ποσά επένδυσης μέχρι 100.000 Ευρώ, βλέπουν τον χώρο της εστίασης ως τον πλέον προσοδοφόρο!
Όταν είσαι επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης είναι πάντα ευκολότερο να εντοπίσεις τα κενά στην αγορά σου και μάλιστα να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις για να καλύψεις στο 100% τις ανάγκες σου. Έχεις σκεφτεί πώς θα καλύψεις τις ανάγκες των πελατών σου;
Σας προσκαλούμε σε μία “διαφορετική” παρουσίαση με θέμα το Επιχειρηματικό Μοντέλο Καμβά, όπου η πελατο-κεντρική προσέγγιση στον σχεδιασμό των υπηρεσιών της επιχείρησής σας – ειδικά στον κλάδο της εστίασης – μπορεί να εκτοξεύσει τη φήμη και τις πωλήσεις σας!
Ο Σχεδιασμός Υπηρεσιών (Service Design) είναι μια προσέγγιση επίλυσης καθημερινών προβλημάτων με δημιουργικό και βιώσιμο τρόπο, επικεντρωμένη στις πραγματικές ανάγκες του τελικού πελάτη/χρήστη.
Ανακάλυψε 4 βήματα και 8 εργαλεία, πρόσθεσε το νέο συστατικό στη δική σου επιχειρηματική συνταγή, και ετοιμάσου να αναδείξεις τους βασικούς άξονες γύρω από τους οποίους θα αναπτύξεις τη στρατηγική σου!

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 6 Ιουνίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Φόρμα Κράτησης