Ένα ακόμη biscotto workshop με ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους τους γονείς παιδιών ηλικίας 5 -12 θα παρουσιαστεί στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos την Τετάρτη 8 Ιουνίου σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ».

Έφτασε το καλοκαίρι και τα σχολεία τελειώνουν. Όμως πριν ξεχυθείτε στις παραλίες, ενημερωθείτε για τις ωραίες και δημιουργικές δράσεις που έχουμε σκαρφιστεί για τα παιδιά σας στο ΚΔΑΠ «ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ».

Από τις 15 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Αυγούστου αρχίζει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης στο ΚΔΑΠ «ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ».
Στο χώρο μας τα παιδιά περνούν δημιουργικά το χρόνο τους συμμετέχοντας σε δραστηριότητες όπως είναι η ρομποτική, η ζωγραφική, η μουσική, οι κατασκευές, τα εικαστικά, το θεατρικό παιχνίδι και άλλα.
Ξεκινώντας το πρόγραμμα μας από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 16.30 το απόγευμα προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους μια ημέρα γεμάτη με τραγούδια, μουσικά όργανα, κατασκευές αλλά και πολλά μουσικά και θεατρικά παιχνίδια. Ταινίες, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλες πολλές ευχάριστες απασχολήσεις θα κάνουν την παραμονή των παιδιών σας αξέχαστη!
Στόχος μας είναι τα παιδιά που θα παραμείνουν στην πόλη για την καλοκαιρινή περίοδο να ψυχαγωγηθούν δημιουργικά και να διασκεδάσουν.

Λίγα λόγια για τα ΚΔΑΠ.
Η Καλοκαιρινή Φύλαξη αποτελεί συνέχεια του Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών το οποίο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και χρηματοδοτείται μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ΕΣΠΑ. Γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, εκτός σχολικού ωραρίου και φιλοξενούνται παιδιά μέσω του προγράμματος εντελώς δωρεάν αλλά και παιδιά με τροφεία. Λειτουργούν από 1η Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου κάθε χρόνο, ενώ το καλοκαίρι συνεχίζονται τα δημιουργικά εργαστήρια σε πρωινά τμήματα.

Σκοπός των ΚΔΑΠ είναι να έχουν όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας, πρόσβαση σε χώρους δημιουργίας κοντά στην οικογένεια, το σπίτι, τη γειτονιά, να συναναστρέφονται με συνομηλίκους και να καθοδηγούνται από εξειδικευμένο προσωπικό σε δράσεις που τα κάνουν χαρούμενα, ταιριάζουν στην ηλικία τους και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους.
ΚΔΑΠ «ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ»
Μαραθώνος 13, Κάτω Τούμπα
2313072088
www.facebook.com/paideiapaizei/

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 8 Ιουνίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Φόρμα Κράτησης