Ένα ακόμη biscotto creative workshop  σε συνεργασία με το New York College με θέμα τη σπουδαιότητα της εξιστόρησης θα πραγματοποιηθεί στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Πότε μία παρουσίαση, μία ανάρτηση ή ακόμα και μία επιστημονική διάλεξη σας κάνει εντύπωση και τη θυμάστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα; Όταν ο ομιλητής αναφέρει απλά δεδομένα ή όταν την παρουσιάζει μέσω μιας ιστορίας; Η εξιστόρηση-αφήγηση ιστοριών αποτελεί, σύμφωνα με έρευνες, την πιο πειστική και ισχυρή μέθοδο επικοινωνίας Εταιριών, Brands και προσώπων, για να περάσει ο πομπός κάποιο μήνυμα στο «οχυρωμένο» μυαλό του δέκτη. Με τον τρόπο αυτό θα ελκύσει την προσοχή του δέκτη και θα τον ταξιδέψει. Η «μεταφορά» μέσω της ιστορίας, οδηγεί στη «διαφοροποίηση» και στην «πειθώ» και έτσι οι ακροατές μετατρέπονται σε πελάτες και υποστηρικτές μιας μάρκας, μιας Εταιρίας, ή μιας ιδέας, ενός προσώπου…

Ομιλητής: Μπάμπης Μιχαηλίδης, Σύμβουλος Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας, New York College
Σύντομο βιογραφικό: Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης είναι Μηχανικός Διοίκησης Παραγωγής. Σπούδασε, έζησε και εργάστηκε στη Μεγάλη Βρετανία για 7 χρόνια. Είναι κάτοχος Πτυχίου και Μεταπτυχιακού Τίτλου Μάστερ στη Διοίκηση Βιομηχανικών Μονάδων, από τα Πανεπιστήμια Surrey και Aston in Birmingham της Μεγάλης Βρετανίας αντίστοιχα. Διαθέτει 35 χρόνια διοικητική εμπειρία, εργαζόμενος σαν διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες Επιχειρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, διαθέτει 25ετή εμπειρία στη διδασκαλία του αντικειμένου της Διοίκησης, της Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Personal Branding. Συμμετέχει σε πολλές ομιλίες, σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα, είναι Σύμβουλος Ακαδημαϊκής & Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College στη Θεσσαλονίκη.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 3 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Φόρμα Κράτησης