Ένα ακόμη biscotto creative workshop με θέμα το Χαμάμ και τις ευεργετικές του επιδράσεις θα πραγματοποιηθεί στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

Η φιλοσοφία του χαμάμ γοητεύει όλο τον κόσμο αφού είναι μια απόδραση από την καθημερινότητα, ένα ταξίδι στο χρόνο γιατί «μέσα στο χαμάμ οι ψυχές ανοίγουν όπως τα μύδια» όπως τονίζει στην Πολίτικη Κουζίνα.
Το χαμάμ είναι μια διαχρονική αξία καθώς εδώ και πολλούς αιώνες μετά την ίδρυσή του, συνεχίζει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου και να αποτελεί πόλο έλξης για όλους όσους επιθυμούν ευεξία, ευζωία και υγεία στη ζωή τους.

Σας περιμένουμε όλους να γνωρίσετε τα οφέλη του χαμάμ, το τελετουργικό και ιεροτελεστία της λουτρικής περιποίησης.
Το χαμάμ προσφέρει χαλάρωση, ξεκούραση σώματος και ψυχής!
Ο ατμός, η ζέστη, η υγρασία βοηθούν να διατηρήσουμε νεανική επιδερμίδα, απαλό δέρμα αφού απομακρύνονται τοξίνες και νεκρά κύτταρα, ανοίγουν οι πόροι, το δέρμα αναπνέει και λάμπει. Παράλληλα όμως ενισχύεται η υγεία μας διότι δυναμώνει το κυκλοφορικό σύστημα, ηρεμεί το νευρικό και αναπνευστικό σύστημα.
Η ατμόσφαιρα μέσα στο χαμάμ διώχνει το άγχος, την κούραση και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, ανακουφίζει τους μύες, τις αρθρώσεις και τις ενοχλήσεις από μυοσκελετικά προβλήματα.

Λίγα Λόγια για το Polis Hammam
Στο Polis Hammam βυθίζεσαι στη μαγεία του χαμάμ αφήνοντας όλη την βουή της πόλης, τα προβλήματα της καθημερινότητας έξω από την πόρτα. Μπαίνεις σε έναν μαγικό κόσμο με απαλή χαλαρωτική μουσική που σε ταξιδεύει στην ανατολή, με μοναδικά αρώματα που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις σου, εικόνες που σε μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή και παραδοσιακές θεραπείες για τον καθαρισμού του μυαλού και του σώματος.

Στο Polis Hammam θα βρείτε την γλυκιά χαλάρωση στον κλασικό μαρμάρινο ζεστό χώρο του χαμάμ και την ιεροτελεστία της αυθεντικής λουτρικής περιποίησης, εξατομικευμένα και ιδιαίτερα μασάζ, καθώς και την απαραίτητη ξεκούραση στους ειδικούς χώρους, με τσάι, λουκούμι, γλυκό κουταλιού, φυσικούς χυμούς και ναργιλέ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Polis Hammam
Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α,
55132, Καλαμαριά
Τηλέφωνο: 2310 488216
www.polis-hammam.gr

Στο τέλος της εκδήλωσης 2 συμμετέχοντες θα κερδίσουν 2 απλά χαμάμ, μετά από κλήρωση.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 12 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

 

Φόρμα Κράτησης