ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
Πως να μεταφέρεις αποτελεσματικά το μήνυμά σου.
ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΠΟΤΕ!
Ούρλιαξε ξεψυχισμένα στον αγαπημένο της με στοργή καθώς άνοιξε την αγκαλιά της για να τον αρπάξει από το λαιμό…
ΓΙΑ ΣΤΑΣΟΥ! ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ. Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΔΕΑ ΜΟΥ;
Έχετε παίξει ποτέ το σπασμένο τηλέφωνο; Μήπως παντομίμα;Ή το άλλο το «αν ήταν….. τι θα ήταν;»
Όλοι κάποια στιγμή έχουμε παίξει αυτά τα παιχνίδια. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σχεδόν όλα χρειάζεται να τα εξασκούμε καθημερινά. Τι σχεδόν; Όλα! Καθημερινά! Συνεχώς!
Μα γιατί; ακούω από το βάθος…
Για ένα πολύ απλό λόγο. Αν δεν εξασκηθούμε καθημερινά στις τεχνικές έκφρασής μας και στη μεταφορά του νοήματος, τότε θα καταλήξουμε να παίζουμε ένα ατέρμονο σπασμένο τηλέφωνο κάθε μέρα, όλη μέρα! Μόνο που δεν θα είναι παιχνίδι πια.

Το αποτελεσματικό μήνυμα δεν είναι ένα πακέτο που θα πάρουμε για να παραδώσουμε.Τις περισσότερες φορές έχουμε στη διάθεσή μας μονάχα το σπόρο του μηνύματος. Είναι δουλειά μας να τον βοηθήσουμε να φυτρώσει, να αναπτυχθεί, να ανθίσει.
Αλλιώς είμαστε απλά ταχυδρόμοι.
Στο μάθημα των τεχνικών έκφρασης θα μάθουμε όλα τα βασικά στοιχεία που μπορούν να μας βοηθήσουν να μεταφέρουμε ένα αποτελεσματικό μήνυμα και όχι απλά ένα μήνυμα.
Θα δείξουμε όλες τις ορθές πρακτικές που μας βοηθούν να είμαστε ξεκάθαροι ως προς αυτό που θέλουμε να δώσουμε στους ακροατές μας χωρίς να τους μπερδεύουμε.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

 • Η Γλώσσα του Σώματος
 • Η χρήση της Τονικότητας
 • και οι Βασικές Αρχές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού
  Σίγουρα, τα θέματα αυτά λόγω της σημαντικότητάς τους μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο γνωστά, όμως η οπτική γωνία που χρειάζεται η Ρητορική προσέγγιση διαφέρει κατά πολύ.
  Στην πραγματικότητα, για να είμαστε ξεκάθαροι, θα δείξουμε:
  ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ. Τελεία.
  Αν και η σειρά των 8 μαθημάτων αποτελεί ένα πλήρη κύκλο βασικής εκπαίδευσης, κάθε μάθημα είναι αυτοτελές και μπορεί να το παρακολουθήσει κάποιος μεμονωμένα. Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης σε κάθε μάθημα ξεχωριστά.

Κατά τη διάρκεια των 8 μαθημάτων, θα μάθετε :
-πώς να είστε καλός ακροατής, να αναλύετε το κοινό σας, να κάνετε έρευνα, να οργανώνετε τις σκέψεις και τις σημειώσεις σας, να προετοιμάζετε ένα περίγραμμα και να δημιουργείτε μια αξέχαστη ομιλία.
-Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε το φόβο της έκθεσης προς όφελός σας, πώς να ελέγχετε τις απαντήσεις του κοινού, πώς να χρησιμοποιείτε οπτικά βοηθήματα, πώς να χρησιμοποιείτε τη γλώσσα και πολλά άλλα!
Στο τέλος του κύκλου των 8 μαθημάτων θα υπάρχει ξεχωριστή διαδικασία εξεταστικών εργασιών για όσους και όσες επιθυμούν να έχουν μια ξεχωριστή πιστοποίηση πέρα από τις βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Παρουσίαση: Γιώργος Σαμπροβαλάκης/ Keynote Speaker- Trainer

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 16 Μαΐου

Έναρξη: 20:15
είσοδος : 10€

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community