Υπάρχει στο κέντρο, στην οδό Τσιμισκή ο ιδανικός χώρος χαλάρωσης μετά από μια μέρα σκληρής δουλειάς ή εξαντλητικής περιπλάνησης στην πόλη. Ένα καταφύγιο όπου μπορείτε να αφήσετε όλα τα προβλήματα έξω από την πόρτα και να ανανεωθείτε πλήρως.

Συνδυάζοντας σύγχρονες με αρχαίες πρακτικές από όλο τον κόσμο, στο Massage.Me έχουν εμπνευστεί μασάζ που ανανεώνουν το κουρασμένο σώμα και ισορροπούν ψυχή και πνεύμα. Υπηρεσίες ευεξίας σχεδιασμένες με αγάπη και σεβασμό ώστε να φροντίζουν τις ανάγκες σας. Το μασάζ πρέπει να είναι τακτική συνήθεια όλων μας. Γι’αυτό στο Massage.Me προσφέρουν μια συναρπαστική ποικιλία επιλογών με ευέλικτη διάρκεια, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Οι επιλογές πολλές από ένα Quickie 15λεπτο μασάζ σε αυχένα, πλάτη και χέρια για άμεση αποσυμπίεση της καθημερινής πίεσης, μέχρι ολόσωμες θεραπείες, τονωτικό μασάζ με τσίπουρο, ειδικά προγράμματα για χαλάρωση πλάτης, αποσυμφόρηση ποδιών και τόνωση με μασάζ κεφαλής, σοκολατένιο πρόγραμμα για παιδιά από 3-13 ετών, με aloe vera για περιποίηση μετά την έκθεση στον ήλιο, λεμφικό, μασάζ για κυτταρίτιδα, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου και η λίστα συνεχίζεται.

Εθέρια έλαια και ζεστές ηφαιστιακές πέτρες (χωρίς εξτρα χρέωση) ολοκληρώνουν την εμπερία. Δείτε αναλυτικά το μενού των υπηρεσιών του και τις χρεώσεις εδώ.

Περιοχή Κέντρο
Τσιμισκή 13