Η οδός Στρατηγού Καλλάρη είναι η διαγώνια οδός που οδηγεί στην Παύλου Μελά από την Παραλία. Παλαιότερα ήταν γνωστή ως Βίκτωρος Ουγκώ και ήταν ένας από τους ωραιότερους δρόμους του κέντρου της πόλης. Μετά την πρόσφατη ανάπλασή της με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, η συγκεκριμένη οδός απέκτησε και πάλι παλμό, αναβαθμίστηκε αισθητικά και είναι πάλι έτοιμη να γνωρίσει τις δόξες του παρελθόντος. Η αφοπλιστική θέα προς τη θάλασσα έρχεται να συμπληρώσει την όμορφη εικόνα της συγκεκριμένης οδού. Από ένα τόσο όμορφο σκηνικό δε θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο ψητοπωλείο των Θεσσαλονικέων, το Λάδι και Ρίγανη. Με τη μεθυστική μυρωδιά από τα καλούδια που προσφέρει, είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει την πρώτη στάση μας για φαγητό.

Το Λάδι και Ρίγανη αποτελεί την πιο ξεχωριστή πρόταση στην αγορά του ψητοπωλείου. Έφερε το χειροποίητο σουβλάκι και την αλάδωτη καλαμποκίσια πίτα, που μαζί με τη «δική του» μοναδική φέτα σως, δημιουργούν κορυφαίους γευστικούς συνδυασμούς. Είναι, λοιπόν, πάλι εδώ και ξανασυστήνεται στον Λευκό Πύργο και στο κέντρο της πόλης. Για να απογειώσετε, μάλιστα, τις γεύσεις που θα επιλέξετε, συνδυάστε τες με μία δροσερή μπύρα Νύμφη, Μάμος, Άλφα, Heineken, Άμστελ.

Η ποικιλία του μενού έρχεται να καλύψει όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Ο καταναλωτής στο Λάδι και Ρίγανη μπορεί να απολαύσει τα ποιοτικά, ολόφρεσκα προϊόντα και τις αγαπημένες του γεύσεις, αποκομίζοντας παράλληλα τη «ζεστή» και σύγχρονη αισθητική των καταστημάτων τους. Η υψηλή ποιότητα, η ποικιλία και κυρίως η καινοτομία στα προϊόντα αποτελεί τα βασικά σημεία της διαφοροποίησής του και για τον λόγο αυτόν παραμένει τόσα χρόνια πρώτο στην καρδιά μας.

Στη Θεσσαλονίκη διαθέτει τέσσερα καταστήματα, στην Πλατεία Αριστοτέλους με Ερμού γωνία, στη Στρατηγού Καλλάρη, στο Mediterranean Cosmos, στο Mega Outlet αλλά και στο Λονδίνο.

Με το δεύτερο κατάστημα Λάδι και Ρίγανη στο κέντρο, ο Λευκός Πύργος γίνεται ακόμα πιο νόστιμος και εμείς είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες.

Καταστήματα
Στρατηγού Καλλάρη 7, Κέντρο
Αριστοτέλους 20 & Ερμού 51
Mediterranean Cosmos, 11χιλ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών.
Mega Outlet, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 43