Θα το βρεις στην Ομόνοια. Τα χρωματιστά παράθυρα είναι τα πρώτα που θα σου τραβήξουν την προσοχή. Δίπλα από το Εθνικό Θέατρο, ανάμεσα στις οδούς Αγίου Κωνσταντίνου 26 και Κουμουνδούρου, το πρώτο full digital ξενοδοχείο της Ελλάδας σε περιμένει. Εάν ψάχνεις ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο για να εξυπηρετεί τη δική σου άνεση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, εάν αναζητάς το νέο σου σπίτι, αυτό που θα κάνει τα πάντα απλά και εύκολα για να δημιουργείς και να ξεκουράζεσαι όπως εσύ θέλεις, τότε το ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το Kubic Hotel. To μέρος που δουλεύει για εσένα προκειμένου εσύ να δουλεύεις πιο εύκολα.

Πάρε τον έλεγχο με ένα άγγιγμα

Τη στιγμή που θα περάσεις  την πόρτα του, το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι μια εφαρμογή, αφού ακόμη και χωρίς κινητό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα tablets που θα βρεις στη διάθεση σου. Η αρχή γίνεται με το check in σου, το οποίο και κάνεις  ηλεκτρονικά με Bluetooth,  ενώ μόλις μπεις στον χώρο μπορείς να ξαπλώσεις αναπαυτικά στο κρεβάτι και να πάρεις τον έλεγχο όλου του δωματίου. Ρύθμισε τη θερμοκρασία, χαμήλωσε τα φώτα, κλείσε τα στόρια ή επικοινώνησε με τη reception μόλις με ένα μήνυμα. Στο Kubic Hotel φτιάχνεις εσύ τις συνθήκες που θέλεις γύρω σου, και με μία σκέψη σου όλα γίνονται πραγματικότητα.

Το απόλυτο ξενοδοχείο των Millennials

Το απόλυτο ξενοδοχείο των Millennials είναι εξοπλισμένο με Smart TV, θύρες USB, τηλέφωνο VolP, για να είσαι συνεχώς online και δικτυωμένος. Στην εποχή μας οι ιδέες απαιτούν τον χώρο τους, αυτόν που θα στεγάσει μια ομάδα για να τις κάνουν πράξη. Με ένα τέλειο business center χωρητικότητας 50 ατόμων, το Kubic Hotel γίνεται το μέρος για Workaholics, ανθρώπους που ταξιδεύουν για επαγγελματικά ραντεβού και ομάδες που αναζητούν το μέρος που θα φιλοξενήσει το όραμα τους προσφέροντας άνεση και ταχύτητα. Για τις φορές εκείνες που χρειάζεσαι ένα διάλειμμα, το ιδανικό, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο του Kubic, σε περιμένει για να ξεδώσεις.

Στο Kubic Hotel η αισθητική είναι εμπειρία

Χωρίς όμως αισθητική, ακόμη και οι πιο άρτιες υπηρεσίες δεν είναι ολοκληρωμένες. Εδώ θα βρεις και αυτό. Βγαίνοντας στο μοναδικό roof garden του Kubic Hotel μπορείς να απολαύσεις μια υπέροχη θέα, από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι και τον Λυκαβηττό, ενώ δίπλα σου το Εθνικό Θέατρο δίνει μια άλλη οπτική στην επίσκεψη σου. Η θέα είναι εμπειρία, και στο Kubic Hotel μπορείς να την έχεις.

Το μέρος που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη διαμονή έχει έρθει. Στο Kubic Hotel η τεχνολογία δημιουργεί το περιβάλλον που συμβαδίζει με την εποχή μας, τη διαμονή που κινείται γύρω από εσένα, για εσένα. Στην Αγίου Κωνσταντίνου 26 και Κουμουνδούρου σε περιμένει το πρώτο full digital ξενοδοχείο της Ελλάδας. Μπες μέσα και ρύθμισε εσύ το νέο σου σπίτι όπως θέλεις να είναι.