Το Moxy Athens City, το πρώτο trendy hotel brand από τη Marriott, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, συνεργάζεται και πάλι με τον διάσημο street artist b., ο οποίος με πολλή φαντασία φιλοτέχνησε τον πολύχρωμο καμβά «Athens Midnight Blossom», ένα έργο μεγάλων διαστάσεων που κοσμεί την ιδιαίτερη Στοά του ξενοδοχείου.

Γράφει η Χριστίνα Μισιρλή 

Εκεί δίνουν ραντεβού η τέχνη, η μόδα και η μουσική γεμίζοντας με χρώμα το αστικό τοπίο στην «καρδιά» της πρωτεύουσας. Μοναδικά events, ανοιχτά στο κοινό φέρνουν πιο κοντά τον παλμό της Αθήνας με τη σπάνια αισθητική του Moxy.

Ο street artist b. μας σύστησε το έργο του και είπε χαρακτηριστικά ότι «στο νέο έργο που δημιούργησα στη στοά του Moxy, εμπνέομαι από την Αθήνα και τους ανθρώπους της, και από μια ουτοπική προσέγγιση ενός πολύχρωμου κήπου, ως αναφορά στον μύθο του κήπου των Εσπερίδων, που μπλέκεται μαζί με τον αστικό ιστό και την καθημερινή ζωή» αναφέρει ο καλλιτέχνης και συνεχίζει λέγοντας ότι «η συνεργασία με το Moxy Athens City έχει ένα στοιχείο που με ενδιαφέρει πολύ ως καλλιτέχνη αλλά και αρχιτέκτονα και αυτό είναι η ένταξη της τέχνης στην καθημερινή ζωή της πόλης».

Τα graffiti έργα του διάσημου street artist b. είναι ήδη στενά συνδεδεμένα με τη φιλοσοφία, την ταυτότητα και τον urban fun χαρακτήρα του Moxy Athens City καθώς κοσμούν πολλούς από τους κοινόχρηστους χώρους του όπως και τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Στο Moxy Athens City για το πιο διασκεδαστικό city break 

To check in ξεκινάει με έναν ιδιαίτερο τρόπο και συνοδεύεται με ένα δροσιστικό «Got Moxy» στο χέρι για το καλωσόρισμα μέχρι να πάρεις το κλειδί του δωματίου. Εκεί ενώνεται και το bar όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ, το ποτό ή κάποιο σνακ, ενώ σερβίρεται και το πρωινό.

Παρατηρώντας τους τοίχους του ξενοδοχείου θα νομίζεις ότι «διαβάζεις» κόμικ. Κάθε σημείο είναι ξεχωριστό και κρύβει το δικό του story. Τα δωμάτια είναι μία ευχάριστη έκπληξη, καθώς διαθέτουν μοντέρνα στοιχεία υψηλής αισθητικής που θα σε ενθουσιάσουν με την πρώτη ματιά.

Και το τελευταίο σου το άφησα για το τέλος και δεν είναι άλλο από την πρωτοποριακή Penthouse Suite, η οποία είναι διαθέσιμη είτε για διαμονή είτε για κάποιο private event. Έχει θέα στην Ακρόπολη και στον Λυκαβητό. Κι αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που την κάνουν να ξεχωρίζει παγκοσμίως.

Moxy… για να είσαι στο επίκεντρο!

Moxy Athens City | Πολυμέσα

Facebook: Moxy Athens City
Instagram: moxyathenscity
Website: marriott.com

Σταδίου 65, Αθήνα