Το Σημείο, το Super Mini Market, έχει δημιουργηθεί για να ανταποκριθει στις αυξανόμενες ανάγκες των εργαζόμενων, των φοιτητών, των εργένηδων, των νοικοκυρών, που θέλουν να έχουν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα βασικά αγαθά της καθημερινότητας. Με δύο καταστήματα, το κεντρικό στην Μητροπόλεως και το υποκατάστημα στη Δελφών, μένουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα, όλες τις μέρες του χρόνου και τις Κυριακές φροντίζοντας να μη μας λείψει τίποτα!


Δες την παρουσίαση του biscotto.gr για το Σημείο


Διαγωνισμός (ΕΛΗΞΕ)

Μαζί με τα δύο καταστήματα σύγχρονων Super Markets «To Σημείο», λοιπόν, ετοιμάσαμε έναν διαγωνισμό που θα γεμίσει το καλάθι με τα ψώνια σας.

Οι τυχεροί που κέρδισαν τις 5 δωροεπιταγές των 20€, κληρώθηκαν τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, και θα έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν το δώρο τους σε οποιοδήποτε από τα 2 καταστήματα «Το Σημείο», κάνοντας τα ψώνια της επιλογής σας.

Τα ονόματα των νικητών

Οι 5 τυχεροί που κέρδισαν τις δωροεπιταγές είναι οι παρακάτω:

Νικολέττα Ιορδάνου
Δημήτρης Χατζόπουλος
Αναστασία Λαζαρίδου
Βερόνικα Βαχανελίδου
Νικος Λιόλιος

Διάρκεια διαγωνισμού και εξαργύρωση δωροεπιταγών

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 μέχρι και τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 10:00, οπότε και θα γίνει η κλήρωση των νικητών. Η παραλαβή και η εξαργύρωση των δωροεπιταγών θα μπορεί να γίνει μέχρι και τις 31 Μαρτίου από τα δύο καταστήματα Το Σημείο.

Κεντρικό: Μητροπόλεως 78, Κέντρο_Θεσσαλονίκη
Υποκ/τημα: Δελφών 216, Ντεπώ_Θεσσαλονίκη

Όροι διαγωνισμού: Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωνθούν στο παρόν άρθρο τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικώς από το biscotto.gr. Οι νικητές θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο για να παραλάβουν το έπαθλό τους. Το ποσό εξαργύρωσης δεν μπορεί να σπάσει και να μοιραστεί σε περισσότερες από μία αγορές. Εάν κάποιος δε συμπληρώσει με τις αγορές του το ποσό της δωροεπιταγής, δε δικαιούται επιστροφή χρημάτων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.