Το biscotto θέλοντας να στηρίζει τη μάθηση και τη διαρκή εκπαίδευση, συνεργάζεται με τις Σχολές Τριανταφυλλίδη και σας προσφέρουν ένα μοναδικό δώρο. Δωρεάν σεμινάριο ημιμόνιμου μανικιούρ για μία τυχερή ή έναν τυχερό από τις σχολές που εδώ και 30 χρόνια χτίζουν καριέρες σε επαγγέλματα ομορφιάς παρέχοντας στους αποφοίτους τους ένα δυνατό βιογραφικό με διπλώματα αναγνωρισμένα από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γνωρίστε καλύτερα τις Σχολές Τριανταφυλλίδη.

Ο διαγωνισμός τρέχει μέσω instagram και μπορείτε να πάρετε μέρος στο παρακάτω ποστ:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

💅💅GIVEAWAY💅💅 Το biscotto.gr σε συνεργασία με τις Σχολές Τριανταφυλλίδη σας κάνουν Δώρο ένα Σεμινάριο Ημιμόνιμου Μανικιούρ. Μάθε την τέχνη του Ημιμόνιμου Μανικιούρ μέσα από το εξειδικευμένο σεμινάριο του Τμήματος Ονυχοπλαστικής της Σχολής Τριανταφυλλίδη το οποίο περιέχει • Σωστή Προετοιμασία και Αφυδάτωση Φυσικού Νυχιού • Σωστή Εφαρμογή Ημιμόνιμου Δες πως θα πάρεις μέρος παρακάτω👇 • Follow την Σελίδα της Σχολής Τριανταφυλλίδη @artisan_triantafillidi • Σχολίασε κάτω από το Post κάνοντας tag την φίλη με τα πιο περιποιημένα νύχια • Η συμμετοχή σου είναι έγκυρη *Ο διαγωνισμός λήγει στις 21/10

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη biscotto.gr (@biscottogr) στις

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού: 

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή και ανήλικοι με τη συγκατάθεση κηδεμόνα για την εξαργύρωση του επάθλου. Κανείς από τους διαγωνιζόμενους δε θα πρέπει να εργάζεται στις Σχολές Τριανταφυλλίδη και στη mediaview publishing, όπως και οι συγγενείς αυτών έως τρίτου βαθμού.
2. Κάθε συμμετέχων/ουσα μπορεί να συμμετέχει απεριόριστες φορές, αρκεί να κάνει tag 1 διαφορετικό άτομο σε κάθε σχόλιο.
3. Ως ημερομηνία λήξεως του διαγωνισμού ορίζεται Τετάρτη 21/10/2020 και ώρα 23:00.
4. Το όνομα του νικητή ή της νικήτριας θα ανακοινωθεί την Πέμτη 22/10/2020 και ο νικητής ή η νικήτρια θα ειδοποιηθεί μέσω του λογαριασμού του/της στο instagram, με comment ή message και στη συνέχεια, θα ζητηθεί να αποσταλει τα στοιχεία επικοινωνίας του/της με direct message, για να του γνωστοποιηθεί η διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσει.
5. Το δώρο αφορά αποκλειστικά στο νικητή και δε μεταβιβάζεται.
6. Σε περίπτωση αδυναμίας του νικητή ή της νικήτριας να αξιοποιήσει το δώρο του/της, θα υπάρξουν, μετά από την ίδια κλήρωση, τέσσερις (4) αναπληρωματικοί, με τους οποίους θα επικοινωνήσουμε με σειρά προτεραιότητας.
7. Η εξαργύρωση θα γίνει με επίδειξη ταυτότητας.