Θες να ζήσεις ένα ΠΣΚ σαν Βασιλιάς στην πόλη σου; Δήλωσε συμμετοχή στον νέο διαγωνισμό του biscotto thessaloniki!

Η νέα σεζόν έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας στην πόλη και τα ΠΣΚ μας αποτελούν κάτι ξεχωριστό σε αυτή. Κάθε εβδομάδα, λοιπόν, μπορείς να δηλώνεις συμμετοχή στο νέο Βασιλικό διαγωνισμό του biscotto thessaloniki για να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία ενός Βασιλικού ΠΣΚ που θα περιλαμβάνει δωρεάν πρωινά, brunch, γεύματα, ποτά, live, θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις.

Για τις 23-25.10.2020 σε συνεργασία με τα καταστήματα Cielo, Ούζου Μέλαθρον και Pantheon Bar προσφέρουμε στο Βασιλιά του ΠΣΚ δωρεάν brunch στο Cielo, γεύμα στο Ούζου Μέλαθρον και ποτό στο Pantheon Bar.

Δες παρακάτω πως θα δηλώσεις συμμετοχή για να είσαι εσύ ο Βασιλιάς του 1ου ΠΣΚ.


Μπες στο post και ακολούθησε τα βήματα

Παίξε στο σχετικό instagram post ΕΔΩ 👇

 

View this post on Instagram

 

👑 👑 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 👑 👑 Θες να ζήσεις ένα ΠΣΚ σαν Βασιλιάς στην πόλη σου; . Δήλωσε συμμετοχή στο νέο Βασιλικό διαγωνισμό του biscotto thessaloniki για να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία ενός Βασιλικού ΠΣΚ που θα περιλαμβάνει δωρεάν πρωινά, brunch, γεύματα, ποτά, live, θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις. . Για τις 23-25.10.2020 σε συνεργασία με τα καταστήματα @cielo.resto_bar, @ouzou_melathron και @pantheon.bar προσφέρουμε στο Βασιλιά του ΠΣΚ δωρεάν brunch στο Cielo, γεύμα στο Ούζου Μέλαθρον και ποτό στο Pantheon Bar. Δες πως θα πάρεις μέρος παρακάτω👇 Follow τις Σελίδες @cielo.Resto_Bar @pantheon.bar @ouzou_melathron Follow @biscottogr Σχολίασε Κάτω από το Post κάνοντας tag την φίλη ή τον φίλο που θα ζήσετε μαζί σαν Βασιλιάδες! ✅ Η συμμετοχή σου είναι έγκυρη . Ο Νικητής θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 22/10 #biscottocontests #giveaway #contest #thessaloniki

A post shared by biscotto.gr (@biscottogr) on