Η οινοποιεία Georgiadis Canteen γιορτάζει τα δύο χρόνια λειτουργίας της και σε πάει ταξίδι σε δύο μεσογειακούς προορισμούς, που όλοι αγαπάμε! Το πιο βασικό step; Να απολαύσεις τον Λευκό Ξηρό Οίνο Τζούλια Γεωργιάδη. Από τον διαγωνισμό προκύπτουν δύο τυχεροί.

Ο ένας νικητής κερδίζει 1 ταξίδι για 2 στη Μύκονο – 3 διανυκτερεύσεις με διαμονή σε 4* με πρωινό + αεροπορικά εισιτήρια και ο άλλος 1 ταξίδι για 2 στη Σικελία – 3 διανυκτερεύσεις με διαμονή σε 4* με πρωινό + αεροπορικά εισιτήρια.

Πάρε τον φίλο ή το ταίρι σου και επισκέψου ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα που μπορείς να βρεις ΕΔΩ και απόλαυσε τον Λευκό Ξηρό Οίνο Τζούλια Γεωργιάδη σε προσφορά 1+1.

Στη συνέχεια, βγάλε φωτογραφία με το κρασί και κάνε instagram story με tag @georgiadiscanteen και μη ξεχάσεις να κάνεις follow το instagram profile της @georgiadiscanteen. Έτσι, με αυτά τα απλά βήματα παίρνεις μέρος στον πιο ταξιδιάρικο διαγωνισμό.

Μην ξεχνάς! Φρόντισε το προφίλ σου να είναι δημόσιο για να δει η Georgiadis Canteen τη συμμετοχή σου! Ο Διαγωνισμός λήγει στις 31/5/2023. Η κλήρωση και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει στις 7/6/2023 μέσω Instagram Story.

Αναλυτικά οι Όροι Χρήσης του Διαγωνισμού ΕΔΩ.

Το post του διαγωνισμού στο Instagram


Περιηγήσου στο site της Georgiadis Canteen και μάθε τα πάντα για τους Οίνους & τις Ρετσίνες της.