banner
banner

Μία Πόρτα Ανοιχτή που δημιουργεί μοναδικές γεύσεις και σας καλεί να...

Στην περιοχή της Μονής Λαζαριστών, εκεί που χτυπά η καρδιά του πολιτισμού και της τέχνης,...

Πού τρώμε καλό μπακαλιάρο σκορδαλιά στη Θεσσαλονίκη

Έφτασαν οι μέρες που ο μπακαλιάρος σκορδαλιά έχει την τιμητική του κι εμείς ανυπομονούμε...

3 μέρες στην Αθήνα: Προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

Όσες φορές και να ταξιδέψεις στην Αθήνα όλο και κάτι νέο θα έχεις να...

Φαγητό, καφές και ποτό σε χώρους με τζάκι στη Θεσσαλονίκη

Χειμώνας. Έξω κρύο, βροχή, χιόνια και αέρας. Μέσα κρασάκι, μουσική, καλή παρέα και η...

Τα Τρία Γουρουνάκια | Η δυναμική ελληνική κουζίνα του Δήμου Καλαϊτσίδη

Στις κατά καιρούς συζητήσεις για τη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης, με ανθρώπους του χώρου...

Mammy’s Creperie: Η βραβευμένη κρεπερί της πόλης σε προκαλεί να την...

Πόσα χιλιόμετρα αξίζει να κάνει κανείς ώστε να απολαύσει μια αφράτη και απολαυστική κρέπα;...

Κόκκινος Σκούφος: Οι street food λουκουμάδες που γλυκαίνουν κάθε σου στιγμή!

Οι χρυσαφένιοι λουκουμάδες του Κόκκινου Σκούφου επανασυστήνονται στους λάτρεις του είδους, έχοντας πλέον αναβαθμισμένη...

ΚουΖήν: Το spot που έχει κάνει τις βιολογικές πρώτες ύλες στάση...

Το ΚουΖήν είναι μία σχετικά νέα άφιξη στην πόλη και παραδίδει «μαθήματα» γκουρμέ street...

Κοτόπουλα Νέας Κρήνης από το 1981: Η συνταγή του παππού που...

Το κοτόπουλο είναι αγαπημένο φαγητό για πολλούς και μπορούμε να το απολαύσουμε σε διάφορες...

Bunny Tail: Συνδυασμός ελληνικού πρωινού και δημιουργικού brunch

Το Bunny Tail συστήθηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2022 και έχει...

Πού τρώμε «βρώμικα» μετά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη

Έχεις βγει για ποτό με την παρέα σου και λίγη ώρα πριν επιστρέψετε στο...

Big Barn: Το street food που εξειδικεύεται στο fried chicken

Ένα από τα πιο διάσημα αμερικανικά εδέσματα και ένα από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως, το...

KORU inspired Cuisine: Το γαστρονομικό spot που θα σας «ταξιδέψει» σε...

Κάθε εγχείρημα γνωρίζει επιτυχία όταν περιβάλλεται από αγάπη, μεράκι και όρεξη για δημιουργία. Πόσο...

Θεσσαλονίκη: Η γαστρονομική ατζέντα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι εδώ κι εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα γαστρονομικά events για να...

Τα new entries που σε μυούν στην απόλαυση καφέ, ποτού &...

Το να ανακαλύπτουμε νέα μέρη για καφέ, ποτό και φαγητό είναι μία πολύ αγαπημένη...

Τηγανιές & Σχάρες Meat Restaurant: Εκεί που ξέρουν το κρέας απ’...

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν τα πάντα για το κρέας και γνωρίζουν όλα του...

Senol: Ο επίγειος παράδεισος των κρουασάν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Η τέχνη του καλού κρουασάν είναι κάπως... περίπλοκη ή ιδιαίτερη, καθώς χρειάζεται γνώση και...

Θεσσαλονίκη: Τα Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα μενού των εστιατορίων

Κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων, η Ελλάδα μετατρέπεται σε τεράστιο γιορτινό τραπέζι με...

Hey Joe: Underground street food με καλό κρέας και παγωμένη μπύρα

Το Hey Joe «γεννήθηκε» με σκοπό να σας προσφέρει αυθεντικές street food επιλογές. Με...

Ελληνικό: Το ουζομεζεδοπωλείο που σε ταξιδεύει σε γευστικές διαδρομές

Στην Πλατεία Φαναριωτών, στη Στρατηγού Καλλάρη, μία από τις ωραιότερες οδούς του κέντρου της...

τα πιο πρόσφατα