Αν θέλεις να ζήσεις την απόλυτη grill experience στη Θεσσαλονίκη, αξίζει να βρεθείς στη Νέα Διαγώνιο. Ο χειροποίητος γύρος και τα σουτζουκάκια σχάρας έχουν έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και η φήμη τους έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, γεγονός που επιβεβαιώνουν διεθνείς διακρίσεις σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, Chef societies, αλλά και βραβεία γεύσεων, με πιο πρόσφατη τη βράβευσή του ως πεντάστερο εστιατόριο από το Harvard Business School.

Δοκιμάστε το ζουμερό μοσχαρίσιο φιλέτο, το ψητό συκώτι στη σχάρα και το σουβλάκι μόσχου με λαχανικά και καπνιστό αλάτι Κύπρου. Συνοδεψτε τα με φρέσκες σαλάτες εποχής και χειροποίητες αλοιφές.

 

Νέα πρόταση η Κρητική Ceasar’s με χειροποίητο απάκι κοτόπουλου και κρουτόν από εξτρατζερμέ.

Το κινέζικο πιάτο για τη ΔΕΘ

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα βρείτε στο μενού της, προτάσεις κινέζικης κουζίνας προς τιμή της τιμώμενης χωρας της φετινής ΔΕΘ. Το κινέζικης έμπνευσης πιάτο ονομάζεται «Κόκκινο δάκρυ του Δράκου», με noodles ρυζιού, στήθος πάπιας και δάκρυα πιπεριάς.

Ανοιχτά: 12:30-1:00 (εκτός Δευτέρας)

Περιοχή
Ν. Κρήνη, Καλαμαριά

Διεύθυνση
Νικολάου Πλαστήρα 89