banner
banner

Κουκουνάρες

Λιχουδιές... Υλικά: 250 γρ. κρέμα τυριού ½ κούπα μαγιονέζα 100 γρ. ζαμπόν σε κυβάκια 1 κ.σούπας φρ. κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1...

Βραδιά σαξόφωνου στο La Bistecca για καλό σκοπό

Το εστιατόριο La Bistecca μας προσκαλεί σε μια φιλανθρωπική βραδιά όπου μέρος των εσόδων θα...

ΤσικνοΑιγύπτια: Ένα ξεχωριστό, καρναβαλίστικο Street Party

Μετά από τα Αιγύπτια και το Beer Festival, τα μαγαζιά της οδού Αιγύπτου ετοιμάζονται...

Λαχανοντολμάδες αβγολέμονο

Υλικά: 1 λάχανο μεγάλο 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 κρεμμύδια πολτοποιημένα 1 φλυτζάνι ρύζι καρολίνα αλάτι και πιπέρι 1 ποτήρι...

Πρόταση για Βραζιλιάνικο γεύμα ή δείπνο με 20% έκπτωση

Δοκίμασε τις καλύτερες προτάσεις της Θεσσαλονίκης με έκπτωση και με την πιο απλή διαδικασία. Η...

Το thessbrunch επιστρέφει στο Anatolia Hotel – Thessaloniki

Ένα brunch διαφορετικό από όλα τα άλλα! To thessbrunch μας δίνει ραντεβού την τελευταία μέρα...

Μους κυδωνιού με γκανάζ σοκολάτας

Υλικά: 3 μέτρια κυδώνια χωρίς φλούδα και κομμένα στα 4 1 ξύλο κανέλας 5-6 γαρύφαλλα 50 γρ. ζάχαρη χυμό...

Αυτή είναι η Καλύτερη Γυναίκα Chef στον κόσμο για το 2017

Μια γυναίκα από τη Σλοβενία, η Άνα Ρος, βραβεύτηκε ως «The World's Best Female...

Ξινόμαυρο: μια ποικιλία ταυτόσημη με το terroir της Μακεδονίας

To Wine Law, διαπιστώνοντας τη διαχρονική αγάπη στην Ελλάδα για το Ξινόμαυρο, αλλά και...

Ελιά Λεμόνι (Εύοσμος)

Μικρό, κομψό και με νέο αέρα μετά από τις πινελιές διακόσμησης που του έδωσαν...

Σαββίκος πάντα και οπωσδήποτε την Τσικνοπέμπτη

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ο παππούς Σαββίκος… Η ιστορία του μας ταξιδεύει πίσω...

#instarecipes | Κοτόπουλο με ρεβίθια και κους κους

Κάθε εβδομάδα, σε συνεργασία με με τη Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας, La Chef Levi, ανακαλύπτουμε παρέα...

Άδειες καρέκλες θα στείλουν το μήνυμα διαμαρτυρίας της εστίασης πανελλαδικά

Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα...

Βγαίνουμε για φαγητό στο Sultan Tepe | Ανατολίτικη ατμόσφαιρα, αρώματα και...

Στο Λόφο του Πασά, στην Κομοτηνή, οι γεύσεις της Ανατολής συναντούν την μυστηριώδη αύρα...

Αυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος να μαγειρέψετε το κοτόπουλο!

Αν νομίζετε ότι το ψήσιμο είναι η καλύτερη μέθοδος μαγειρέματος για το κοτόπουλο τότε κάνετε...

Crescendo: Η γεύση στο αποκορύφωμα της

Crescendo στα Ιταλικά σημαίνει αποκορύφωμα. Περνώντας την πόρτα ή δοκιμάζοντας μια μπουκιά από το...

TGI Fridays και SoulFood Thessaloniki διοργανώνουν το πιο ξεχωριστό party!

Tα TGI Fridays παρέα με τους SoulFood Thessaloniki διοργανώνουν το πιο ξεχωριστό party και σας προσκαλούν...

Let’s Fall In Love @ Navona

Στις 14 Φεβρουαρίου, το εστιατόριο ΝΑVONA «στολίζει» τον έρωτα με αυθεντικές ιταλικές γεύσεις. Τη βραδιά...

1+1 Pizza κερασμένη στο biscotto coffee+ | Παρασκευή 25.09.2020

Από την Παρασκευή 25.09.2020 και κάθε Παρασκευή η εβδομάδα θα τελειώνει γευστικά και σε...

#instarecipes | Φορμαέλλα με αμπελόφυλλα

Κάθε εβδομάδα, σε συνεργασία με με τη Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας, La Chef Levi, ανακαλύπτουμε παρέα...

τα πιο πρόσφατα