Στην πόλη μας, μέσα στις επόμενες μέρες, έρχεται ένα σεμινάριο που θα σας ταξιδέψει στα πλούσια αρώματα της Ιταλίας και θα σας μάθει όλα τα μυστικά της αυθεντικής Ναπολιτάνικης πίτσας.

Σε μία εποχή που η πίτσα κυκλοφορεί σε αμέτρητες γεύσεις και μένει στη φαντασία του δημιουργού να αποφασίσει τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει για να την αναδείξει, έρχεται σε αυτό το σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη ο Antonio Petricciuolo, απευθείας από τη Νάπολη, για να μας φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται στην παράδοση, την αυθεντική Ιταλική Pizza Neapolitan.

Seminario Per Pizzaioli

Πρόκειται για το 1ο σεμινάριο αυθεντικής Ναπολιτάνικης πίτσας στην Ελλάδα. Κι όπως προαναφέρουμε, από τις 21 έως τις 25 Μαΐου, ο maestro pizzaiolo Antonio Petricciuolo θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη απευθείας από την Νάπολη για το πρώτο σεμινάριο εκπαίδευσης pizzaiolo. Όλα τα μυστικά της παρασκευής της Ναπολιτάνικης πίτσας μέσα από 20 ώρες πρακτικής εκπαίδευσης στον ξυλόφουρνο της πιστοποιημένης ναπολιτάνικης πιτσαρίας Pizza Please.

Στην εκπαίδευση προβλέπεται ακόμα πως θα περιλαμβάνονται 10 ώρες θεωρίας, σε αίθουσα του Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310278777

Pizza Please 
Διεύθυνση: Γεωργίου Σταύρου 9 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310278777
Facebook event: ΕΔΩ

 

από έως
Εστιατόρια Θέματα